2777
2789
عنوان

برای روز(مرد) چی میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
دو هفته پیش یه تی شرت خریدم همون کادو روز مرد.....پول کجا بود تو این بی پولی...یه بوس  و یه شاخ ...

والا چی بگم 

منم زیاد ازاین کارا نمیکنم😂😂 

ولی امسال گفتم متفاوت باشم😭😌😂

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
میخوای کجا بزارش؟  خوشش میاد؟

آره عاشق امام رضاست همیشه دوست داشت از این تابلوها تو خونه داشته باشیم رو سلطانش هم تاکید داشت 😉

تو اتاقش یا تو سالن میزنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عاشق امام رضاست همیشه دوست داشت از این تابلوها تو خونه داشته باشیم رو سلطانش هم تاکید داشت 😉 ت ...

پس افرین به تو 

بهترین چیزو براش گرفتی با این اوصاف❤️❤️❤️

لعنت کن شیطون رو اخرسال رو تلخ نکنید واسه خودتون حالا اومدیم و تا چهارشنبه گل وبلبل شدین اونوقت چی؟ ...

مطمئنم نمیشیم .اون خودخواهه و منم دیگه منت کشی نمیکنم.اما اگه اشتی بودیم یه ساعت میگرفتم واسش

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
چقد هزینه میکنی؟ 

فلاکس 66شد

پیرهن نگرفتم هنوز حدود همون50/60 از این جعبه ای ها میخام بخرم دیگه

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
مطمئنم نمیشیم .اون خودخواهه و منم دیگه منت کشی نمیکنم.اما اگه اشتی بودیم یه ساعت میگرفتم واسش

امشب بهش بگو اگه نمیخوای کادو روز مرد رو از دست بدی 😜🤭😈

بیاازدلم دربیار😅

امشب بهش بگو اگه نمیخوای کادو روز مرد رو از دست بدی 😜🤭😈 بیاازدلم دربیار😅

هی.چی بگم دلم خونه.ولی میدونم بازم خ ر میشم میرم منت کشی😕

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
انشالله به سلامتی استفاده کنن❤️

قربونت برم مرسی ایشالا بتونی یه کادوی خیلی خوب بخری  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن