2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته به مادر شوهرم بگم واسه زایمانم نیاد پیشم بمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 29 پست
نه نگو دلش می شکنه ولی واقعا مادر دختر گناه که نکرده، تازه از مادرشوهر هم پذیرایی کنه😐

همون از یه‌طرفم مادرم‌روزه هم‌بگیره و‌کار خونه و پذیرایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگو کارگر بگیره واقعا بی احترامیه به مادر دختر از طرفی هم دل مادرشوهرت نشکنه

قراره کارگر یه هفته قبلش بیاد کل خونه رو‌تمیز کنه نمیزارم مامانم اذیت بشه یه بار قبلا تجربه همین شرایطو داشتم مادرشوهرم اومد شش ماه موند دست به سیاه و سفیدم نزد پاهاشو همینجا عمل کرد 

وای چقدر درکت میکنم . دقیقا شرایط منم همینه ، مامانم میخاد برای مراقبت بیاد پیشم دخترمم باید ببره مدرسه و بیاره. مادرشوهرمم ۸۰ سالشه زنگ زده به شوهرم که من از بیمارستان اومدم بیاد چند دوز بمونه . سوهرمم کلی خوشحاله بدش نمیاد که . درصورتی که من به همه گفتم که بعد سزارین ادم تا ده روز نمیتونه سرپا بشه و حوصله شلوغی نداره . بعدش یه مهمونی میگبرم همتون بیاین . ولی هر کدوم هی پیغام میدن که ما نمیتونیم صبر کنیم میایم سر میزنیم. خیلی هم خونواده شلوغ و پر جمعیتین. اینا بکنار مادرشوهرمم هیچ کاری نمیتونه بکنه بکی هم بابد دایم ازش پرستاری کنه . تازه از ایناس که همش غر میزنه که منم اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه . از الان استرس گرفتم 

وای چقدر درکت میکنم . دقیقا شرایط منم همینه ، مامانم میخاد برای مراقبت بیاد پیشم دخترمم باید ببره مد ...

وای دقیقا حال منه خیلی ایراد میگیره تازه دسپختمم دوست نداره من یه بار تو‌دوران حاملگییم ازش پرستاری کردم در راه خدا منت سرش نمی زارم ولی اینبار واقعا نمی تونم مادرمم طفلک با زبان روزه نهایتش می تونه غذا درس کنه‌و مواظب بچه هام باشه اخه چرا درک نمی کنن

وای دقیقا حال منه خیلی ایراد میگیره تازه دسپختمم دوست نداره من یه بار تو‌دوران حاملگییم ازش پرستاری ...

اره من نمیدونم چرا درک نمیکنن چون حالا پسرشون بچه دار شده باید اونم بیاد بمونه . خودش یعنی نمیدونه تو اون موقع کسی نمیتونه ازش پرستاری کنه ؟!تازه من وسواس هم دارم اون موقه هم باید از دسشویی فرنگی استفاده کنم   ، اونم زانوهاشو عمل کرده میره فرنگی . تونو‌نمیدونم چجور تحمل کنم . حالا مواقع دیگه وقتی میاد خونمون میمونه من نمیرم اونجا . وقتی رفت حسابی میشورم .

مادر شوهر یطرف. جاری ها و خواهررشوهرا هم یطرف ، هر روز بکی میخاد بیاد و بره ، بیچاره مامانمم گناه نکرده که هم از منو بچه هام پرستاری کنه هم از اونا پذیرایی. با اینکه گفتم نیاید یه مهمونی میگیرم همتون یه دفه بیاید باز میگن ما میایم سر میزنیم حالا تا مهمونی بگیری

اره من نمیدونم چرا درک نمیکنن چون حالا پسرشون بچه دار شده باید اونم بیاد بمونه . خودش یعنی نمیدونه ت ...

دقیقا مثل مادر شوهر من هر دفعه باید بعدش برم توالتو‌تمیز کنم هر غذایی هم نمیخوره از همه چی هم ایراد میگیره 

حالا نمیدونم تو‌میخای بهش بگی نیاد یا نه ! ولی من که گفتم خیلی قشنگ برگشت گفت من نمیتونم تا ده روزگی ...

وای چه بد مال من اگه بیاد بیشتر ازیه ماه میمونه

مادر شوهر یطرف. جاری ها و خواهررشوهرا هم یطرف ، هر روز بکی میخاد بیاد و بره ، بیچاره مامانمم گناه نک ...

شعور و‌درک خیلی مهمه خیلی متاسفانه بعضیا ندارنش خونواده خودم تا حالا  نذاشتن یه بار به خاطرشون منو شوهرم به زحمت بیافتیم 

خانمی بچه دومت چی بود؟منم دخترم یکسالشه یک هفته عقب انداختم بارداریم با ای وی اف بودچندروزیه حالت تهوع دارم میترسم تست بزارم هم ناراحتم هم خوشحال.سخته ؟

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣