2777
2789

سلام خانوما 

هم مادرم هم مادرشوهرم ازم دورن سزارین میشم با یه بچه کوچیک دوساله دقیق زمانش میافته اول ماه رمضون خودم‌که نمی تونم کاری کنم بخاطر عمل شوهرمم که روزه میگیره و از بیرون برامون غذا میگیره کارای خونه هم که‌ اولاش قراره مامانم یه ده روز مرخصی بگیره بیاد پیشم الان مشکلم اینه که مادر شوهرم گفته موقع زایمان میام منم چند روز قبل تلفنی بهش گفتم اگه حوصله ت سر رفته یه چند روزی و بیا بمون اونم گفت نه الان دوس ندارم میخوام وقت به دنیا اومدن بچه بیام بمونم 

راستش یکم ناراحت شدم چون خودش هر دوپاشو عمل کرده سنشم بالاست نمیتونه حتی اشپزی هم بکنه حتی لباساشم ‌نمیتونه بشوره منم فکر نکنم با این حالم بتونم ازش پذیرایی کنم 

تا یه کم و کاستی هم داشته باشه پیشه همه میگه 😢 چیکار کنم دلش خیلی نازکه زودیم قهر میکنه!😔😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووففف چه بد. خدا کنه پشیمون شه. اگه هم بیاد دو روزه فراری میشه با این حالش و سر و صدای بچه کوچیک و ...

این وروجک دو ساله رو هم بگو هی سر به سرش کنه حوصلش سربیاد😂

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢

عزیزم بهتره به همسرت بگی مادرت با این شرایطش احتیاج به نگهداری داره و منم که نمیتونم بهش برسم بهتره باهاش صحبت کنی تا وقتی سر پا بشم و بتونم ازشون پذیرایی کنم نیاد اینجا.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

شاید میخواد بیاد کمکت کنه حتی با وجود پا درد.. ازت توقع کاری ندارن اون 10روزو.. نگو زشته.. فقط بسپر ب خدا 

مامان خودتم داره میاد دگ دوتایی باهم بگو بخند میکنن خوش میگذره ک

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
چه مشكل .... بنظرم بهش بگو چند روز بعد زايمان بيا كه شرمندتونم نشم بتونم پذيرايي كنم خودش يه دو دوت ...

منم میخوام همین کارو بکنم بگم نمی تونم ازت خوب پذیرایی کنم بعد ماه رمضون بیا بنظرت بهش بر نمی خوره؟

منم میخوام همین کارو بکنم بگم نمی تونم ازت خوب پذیرایی کنم بعد ماه رمضون بیا بنظرت بهش بر نمی خوره؟

نه معربون بگو بهش 

بگو واقعا دوس دارم و نياز دارم پيشم باشي ولي دوستم ندارم شما كاري كني دوست دارم ازت پذيرايي كنم و اينا 😁