2777
2789
عنوان

انتخاب اشتباه

168 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.داداشم که 23سالشه می خواد با یه خانوم 26 ساله که تو شهر دیگه زندگی میکنه ازدواج کنه..اون خانوم قیافش کامل نشون میده که از داداشم بزرگتره..من و مادرم مخالفیم ولی برادرم قبول نمیکنه و میگه باید بریم خواستگاری..چون تو یه شهر دیگه هم زندگی میکنه ما هیچی از خانوادش نمیدونیم.چطور برادرمو منصرف کنیم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ ساله واقعا سن زیادی نیست شما بنظرم ندیده و نشناخته قضاوت نکنید اختلاف شهر و راهه دور هم مسئله ای نیست که قابل حل نباشه منو شوهرمم یکی از شمالیم یکی از جنوب.بهتره لااقل یک بارم شده برین و از نزدیک ببینین

دلیل نمیشه چون تو یه شهر دیگه هست و بزرگتره دختره بدی باشه 

شایدم خوب باشه

آدرس بگیرید برید تحقیق اول

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ازش بخواه بره پیش یه مشاور پیش از ازدواج اگر اوکی بودن از نظر مشاور شما گیر ندین و همراهش بشین ولی اگر اوکی نبودن داداشت قبول کنه .اینطوری خیالتون راحته بی گدار به اب نزدین

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

حتما پیشنهاد مشاوره را هم بدین

تجربه ثابت کرده آدم‌ها خیلی بیش‌تر رو انتخاب خودشون پایبند هستن و سختی زندگی به جون می‌خرن تا اینکه انتخاب خودشون نباشه

شما تحقیق کنید اگه خوب بودن مشاوره هم برن بقیه رو بزارین به انتخاب خودشون 

تحقیق کنین رفت و آمد کنین شاید برادرت خودش منصرف بشه. بعضی دخترا حتی بزرگتر مهربون و اهل زندگین یکی دیگه کوچکتر و خشگل اهل اذیت وآزار. حتی اینم قطعی نیس دختر فقیر وزشت هم هست ک بدجنسه و برعکس. فقط و فقط تحقیق کن. نذار داداشت همه عمر فک کنه مورد خوبی بوده و ازدست داده یا لج کنه بره باهاش ازدواج کنه کارازکار بگذره. 

خواهر شوهرم 3سال از شوهرش بزرگتره و مشکلی هم ندارن، شما هم بدون دلیل مخالفت نکنید اگه خوشتون نمیاد اول با برادرتون همدل شید و برید تحقیق کنید و باهاش همراه باشید  که فکر نکنه که بی منطق هستید اگه مشکلی بود و یا خوشتون نیومد با دلیل و منطق مخالفتتونو اعلام کنید