من چند بار مانتو جنس خوب قیمت مناسب خریدم از اونجا
ولی باید خیلی بگردی
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی از همگی ما هتلمون وسط شهره اونجا جای مناسب ونزدیک هست؟
واسه مانتو از همون وسط شهر سوار مترو شو به سمت تجریش هفت تیر بورس مانتو. مردونه همون ۴ راه ولیعصر به طرف فردوسی بورس مردونست اونم مترو داره.اگه مردونه ارزون بخوایباید بری میدون خراسون که اونم با اتوبوس بی ار تی یا اسنپ می تونی بری.واسه کیف و کفش می تونی ارزون بری بهارستان مترو داره گرونتر باغ سپه سالار ۱ ایستگاه اون طرف ترش هست
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت