2777
2789
عنوان

موقع اقدام چیکار کنیم استرس نگیریم کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 29 پست
خوب همین استرس باعث میشه دیر باردار شی  اصلا فکر کن این کار فقط برا عشق و حاله کسی ازین راه حا ...

خخخخخخ مگه ميشه آدم خودشو گول بزنه آخه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

بالاخره دیر یا زود همه مامان میشیم گفتنش اسونه ولی بهش فکر نکن که به قصد بچه دارشدن رابطه داری به این فکر کن که بدون استرس میتونین یه رابطه خوب داشته باشین و هرکاری بکنین

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیة الکرسی بخون و ذکر بگو عزیزم

وسط ماجرای اقدام ؟!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وسط ماجرای اقدام ؟!

سوال منم بود😨

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
من نمیتونم فکرنکنم از اولش که شروع میشه فکرم جای دیگست. فکرم اینجاست که الان اسپرم با تخمک بارورمیشه ...

چرا انقد زود و یا دیر‌اقدام میکنی سعی کن حوالی تخمک گذاری باشه .. بعد اینکه پاک شدی بلافاصله که زیاد فایده نداره ..  اونجوری هم که میگی اقدام کردی فرداش پری شدی خیییلی دیگه دیر بوده !!!!

وسط ماجرای اقدام ؟!

این بستگی به اعتقادات طرف داره 

برای بچه دار شدن دارن اقدام میکنند گفتم دعا بخونند

که حتی برای اون بچه ای هم که میخواد تشکیل بشه خوبه و هم خودش به آرامش برسه

البته هر کسی اعتقاد نداره به این موضوع

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
کی بایداقدام کنم عزیز میگن بعداز پاک شدنه پری تخمک گذاری که

سیکلتون چند روزست معمولا ؟ اگه ۲۸ روز ه هست مثلا روز ۱۴ سیکل میشه روز تخمک گذاری . اگه ۳۰ روزست میشه ۱۶ سیکل ... از داروخانه کیت تخمک گذاری بخرین دوتا خط بندازه حوالی تخمک گذاری هست ... دوروز قبل تخمک گذاری شب تخمک گذاری و ۲ روز بعدش بهترین موقعیت هاست .شانس بالا میره .. هرشب هم انجام بدی کیفیت اسپرم وایین میاد 

این بستگی به اعتقادات طرف داره  برای بچه دار شدن دارن اقدام میکنند گفتم دعا بخونند که ح ...

خوب آخه قبلش...بعدش...این همه وقت دعا ، درست وسط رابطه سک.س کسی ایه الکرسی میخونه؟ به اعتقاد ربط نداره اینکارا افراطه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوب آخه قبلش...بعدش...این همه وقت دعا ، درست وسط رابطه سک.س کسی ایه الکرسی میخونه؟ به اعتقاد ربط ندا ...

از نظر شما افراطه

هیچ کدوممون نمی تونیم اعتقادات مونو تغییر بدیم

موفق باشید

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
کی بایداقدام کنم عزیز میگن بعداز پاک شدنه پری تخمک گذاری که

عزیزم تو گوگل بزن ماشین حساب تخمک گذاری ا نجا برات مشخص میکنه روز و تعداد رابطه ها و روزاشو کامل برات توضیح میده

البته اگه خدای نکرده نامنظمی باید بزنی برای قاعدگی نا منظم

همه چیز عالیه 🌹 خدایا متشکرم 💖