سلحشور مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عنوان لباس سرهمی را تا چه سنی برای بچه میپوشنن | مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 46 پست ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1397/12/26 | 12:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره___ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 19916 واقعا آخه انگار دسته پای بچه کادو پیچ میشه آخه میشه یه لباس مناسب و شیک بپوشونی تازه کاپشن ها ... من دیدم خیلی خوشم میاد اتفاقا کاپشنش هم هست دیدی تو اسکی هم میپوشن دختر و پسرا خیلی هم قشنگه البته کادشنش بدرد همون کوه و .. میخوره ولی سرهنی تو خونگی قشنگه بنظرم میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
فرشته_ام عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1206 نمیدونم ها ولی به نظرم خنده دار میشه ؟ فکر کنم تا یک سالگی دیگه بس باشه اره بچه تا راه نمیره خوبه البته جوراب نداشته باشه اشکال نداره خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 یه همچین چیزهای برای بعد یک سالگی میشه پوشوند خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
فرشته_ام عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1206 این خوبه ولی اون یکیا نه خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 فک کنم سر همی نوزادی میگن اسمش بلد نیستم من سرمی نوزادی رو که میدونم تا کی میپوشنن برای بچه های بزرگتر رو میگم یک سال به بالا رو دارم میپرسم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 بخصوص سرمی کاپشن مانند رو میگم برای فصل زمستان خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97400 سرمی نوزادی رو که میدونم تا کی میپوشنن برای بچه های بزرگتر رو میگم یک سال به بالا رو دارم میپرسم2823 من یادمه زیرپوش بادی ذیذم مارک معروفم بود تا 4سال داشت حراج کرده بوداون موقع مسخره کردم بعد پشیمون شدم جرا نخریدمعالی بود واسه زمستون لباس زیر که لباس بچه بالا نره کمرش یخ کنه
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 منظورت از سرهی چیه؟بادی یا رامپر؟اگر بادی منظورته که تا سه سالگی هم میپوشونن من دخترم دوسالشه لباس ت ... این دوتای که گفتی خیلی قشنگن واقعا بچه خوشگل میشه بپوشه مخصوصا رامپر رو خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
delarammmmmmm عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17809 مال من دوسالن ميپوشونم براي خواب صبح ها خودشون در ميارن 😕 كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131023 تا زمانی که پوشکی هست که عالیه براشبعد اون هم سلیقه ای هست سایت از صدا پر است و از حرف خالی
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97400 بخصوص سرمی کاپشن مانند رو میگم برای فصل زمستان اگه شهری باشین که هوا حسابی سرد میشه خوبه اتفاقاخیالت راحته بیرون میری یهو کمر بچه لخت نمیشه بدو بدو میکنه
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 مال من دوسالن ميپوشونم براي خواب صبح ها خودشون در ميارن 😕 تو خونه رو نمیگم برای بیرون رفتن رو میگم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها