2777
2789
عنوان

علائم پاره شدن کیسه آب

25251 بازدید | 19 پست

خانومای عزیز کسی تجربه پاره شدن یا سوراخ شدن کیسه آب رو داشته؟

من هفته ۳۸ هستم از صبح چندبار شرتم خیس خیس شده حتی شلوارمم خراب کردم.حالا میگم نکنه ادراره.چون دیشب بدون دسشویی رفتن خوابیدم و تا صبح هم بیدار نشدم برا دسشویی.صبح هم که رفتم حجم ادرارم خیلی کم بود.بخاطر همین همش فک میکنم ادراره.حالا کسی میتونه راهنماییم کنه؟ممنون

خداوند شبان من است.به هیچ چیز محتاج نخواهم بود.

ببین ادرار بو داره

اما اون نه

الان یه پد بزار و چندتا سرفه محکم بکن ببین خیس میشه؟

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم یه پارچه سفید تمیز بزار زیر پات اگه اب سبز رنگ یازرد رنگ بود از کیسه ابه

اب کیسه اب که سفیده عشقم

منتها اگر بچه مدفوع کرده باشه ابش سبز یا قهوه ای میشه که اون وقت هم امرجنسیه و حتما بلید سزاریین بشه سریع

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
اب کیسه اب که سفیده عشقم منتها اگر بچه مدفوع کرده باشه ابش سبز یا قهوه ای میشه که اون وقت هم امرجنس ...

نه عزیزم ابش زرد کمرنگه من خودم ابریزش داشتم اب زرد کم رنگ بود بچم متفوع هم نکرده بود

نازنین زهراعشق یه دونه مامان😍
نه عزیزم ابش زرد کمرنگه من خودم ابریزش داشتم اب زرد کم رنگ بود بچم متفوع هم نکرده بود

شما از روزهای قبلش هم احساس میکردین ترشحاتتون زیاده؟

خداوند شبان من است.به هیچ چیز محتاج نخواهم بود.

پد بزار بيين دوباره خيس ميشه يا نه اما به احتمال نود درصد كيسه آبه نترس كيسه اب پاره هم بشه مشكلي نيست با خونسردي كارهات رو بكن برو بيمارستان 

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!

منم کیسه ابم پاره شد اتفافا

سفید بود

توکلاس بارداری هم بهمون میگعتن باید سفید باشه و چیزایی که بالا  گفتم دیگه

حالا دیگه نمیدونم😃

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
شما از روزهای قبلش هم احساس میکردین ترشحاتتون زیاده؟

ترشح داشتم ولی اب کیسه باترشح خیلی فرق داره ترشح غلیظه مثل مخاط اما اب کیسه دقیقا مثل اب یکم رنگدار

نازنین زهراعشق یه دونه مامان😍