2777
2789
عنوان

خانما بدویییییید بیایید زیاد وقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست
باهاش کیک درست کن برا خودتون من اینکارو میکردم خیلی کیکام خوب میشد

اینم خوبه 😃

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
بنظرم به بچت برس.حالااگه موهات احتیاجبه رنگ نداره بیخیال شو

خیلی احتیاج داره ولی تو خونه هم میتونم بزنم اما قشنگ نمیشه😐

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی اخه جدید هم بخرم باز همینجور میمونه خراب میشه😔

اطرافت کسی نیس بچش شیرخشکی باشه؟؟

آب هویج بخور  شیرت فردا زیاد میشه بدوش کم هم شده غذا کمکی هم ک هس اگ بچت ویتامینه چیزی میخوره اونم بگو بده چون شیرینن سیر نگهش میدارن من همیشه همینکارو میکنم 

مگ چن ساعت کارت طول میکشه

اطرافت کسی نیس بچش شیرخشکی باشه؟؟ آب هویج بخور  شیرت فردا زیاد میشه بدوش کم هم شده غذا کمکی هم ...

اره اینم ایده خوبیه 😊

غذا خیلی نمیخوره چون تازه عادت کرده به غذا نمیدونم والا چیکارش کنم 😔

ب ارایشگر بگو ک بچت شیر میخوره زود کارت انجام بده 

من اون موقع ک سالن میرفتم مشتری ک بچه داشت موهاش زودتر رنگ میکردم واسش 

بابا یک شیر خشک بخر بیست تومان که بیشتر نیست بالاخره عید نیازت میشه دو هفتشم تموم شد بقیشو با نسکافه خودتون بخورید

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید