2777
2789

عكس بده ازشون

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینایی که تو اینستا ادای زندگی خوب رو درمیارن حس میکنم شو آفه ینی از فک میکنم از ته دلشون خوشحال و راضی از زندگی نیستن ...تنها کسی که حس زندگی کردنش واقعی و خود خودشون رو نشون دادن تا خالا آیدا و ازاده واقعا ادم لذت میبره از عشقی که دارن و زندگیشون بقیه شاخا و پولدارا اینستا انگار یه کمبود بزرگ تو زندگیشون هست که حتی با این نمایشا هم تموم نمیشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اره خودنمایی نمیکنن مشخصه تازه به دوران رسیده نیستن

اره

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

من هم اتفاقا عکسای بچه مو تو اینستا میذارم ولی فقط برای دوست و آشناهایی که خودشون خیلی اصرار میکردن یه پیج باز کنم که بتونن عکسهای دخترمو داشته باشن

ولی دلیلی نمیبینم عکسهاشو عمومی کنم چون به نظرم عقده ای بازیه

که چی زندگیتو بکنی تو حلق بقیه

همه شونم که شکر خدا بیست و چهارساعته ارایش کرده و شیکن

مگه داریم، مگه میشه

دوست دارم میشد پشت صحنه زندگیاشونو دید، همه شون چرک و کپکی، با کلی جار و جنجال و قهر و دعوان

شک نکنین

وگرنه کسی که سرش به زندگیش گرمه، وقت این خز بازیا رو نداره

ولی بیشتر عاشق فالورهاشونم که اینا رو دنبال میکنن!!!!!!

که چی بشه؟

یا حسرت زندگیاشونو میخورن که همه شم نمایشیه و به زندگی خودتون دلسرد میشین

یا بدتون میاد و فحش میدین که خب پس چرا میرید تو پیجشون

به نظرم کار لوسیه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!