2777
2789
عنوان

خانومایی ک گاز صفحه ای دارن

104 بازدید | 12 پست

من گاز معمولی دارم فردار(اصطلاحا مبله بهش میگن ) چن سالم هس استفاده میکنم راضی ام اما چون اشپزخونم کوچیکه همسرم میگه گاز رومیزی بخریم ...چون فرش هم زیاد کارایی نداره برام برا اشپزخونه ی کوچیک ما جاگیره

حالا بنظرتون کدومش بهتره

گاز رومیزی کارایی این گازای معمولی رو داره؟شعله اش خوب هست؟مثلا من مهمونیای ۱۵-۲۰نفره زیاد میگیرم طوری هست ک بشه رو شعله هاش جوش برنجو گرفت؟؟؟

وسوال دیگم اینکه چه مارکی و چه برندی استفاده میکنین و راضی این...

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رومیزی داشتم ولی این که فر نداره خیلی بد بود بعدشم چون زیرش کابینته خیلی نمیتونی روش مانور بدی و قابلمه خیلی سنگین روش بزاری

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

به نظرم اگه فر جدا نداری نمیخواد گازصفححه ای بگیری

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
به نظرم اگه فر جدا نداری نمیخواد گازصفححه ای بگیری

من تو توستر کیک و اینا درست میکنم جوجه گردانم داره. فر بیشتر برام کارایی نداره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
من فر. و گازم تو كاره  اگه فر ميتوني بخري بگير جفتش باهم خوبه

اصلا فر برام مهم نیس چون استفاده نمیکنم.

ینی تو این ۴ سالی ک از عروسیم میگزره شاید ۴-۵بار

بعد استیلاش بهتره یا اونایی ک صفحه اش شیشه ایه؟؟؟؟

استیل جنس خوب بگیر شیشه ای پوستمو کنده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
استیل جنس خوب بگیر شیشه ای پوستمو کنده 

عه چرا؟؟؟

من شیشه ایاش قشنگم بود.

میشه بگی عیباشو

عه چرا؟؟؟ من شیشه ایاش قشنگم بود. میشه بگی عیباشو

ببین استیل راحتتر برق میوفته شیشه ای چربیش پخش میشه همش باید بسابم اخرم میبینی دوباره لک داره ولی استیل اسپریشو میزنی خیلی خوب پاک میشه البته بگم چه شیشه ای چه استیل نباید بزاری لک غذا خشک بشه