2777
2789
عنوان

با بچه ی بدغذا چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 37 پست

منم خیلی شاکیم از غذا خوردن دخترم

دخار شما وزن چجوره؟ مال من خیلی کم😭😭

سعی میکنم سرشو گرم کنم بهش بخورونم

الان دیگه تهدیدی شده 

مثلا سی دی مورد علاقشو میذارم نگاه میکنه میگم اگه غذا نخوری خاموشش میکنم😐

اخه ایشالا به سلامتی اشکال نداره حالا شوهرت کمک کن هست یانه،این نی نی کوچولو دختره یاپسر

دختره،خیلی وابستمه،اصلا شوهرمو حساب نمیکنه،با اینکه براش وقت میذاره شهربازی اینا میبره،ولی اصلا بابایی نیست حتی یک درصد 

تیکر به وقت سزارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندم گریه میکنه،اصلا قبول نمیکنه

تنها راهش از شیر گرفتنشونه وگرنه همین آش و همین کاسه . از راهش وارد شو یه جوری که راضی بشه . چون دختر خودمم نزدیک سه سالشه صبحانه و ناهار و شام شیر میخورد اگه خیلی ضعف میکرد و گشنه میشد یه لیوان دیگه شیر میخورد خب این خیلی بده . منم کلا قطع کردم دیر اینکارو کردم همشم تقصیر اطرافیان بود که میگفتن حالا شیر که بد نیست . دیگه فکر نمیکردن که شیر به تنهایی نیازهای بدنشو برطرف نمیکنه 

منم خیلی شاکیم از غذا خوردن دخترم دخار شما وزن چجوره؟ مال من خیلی کم😭😭 سعی میکنم سرشو گرم کنم به ...

تهدید،کتک،همه راهو رفتم دیگه اعصابم نمیکشه،وزنش نرماله،15 کیلو هست،اونم برا اینه که هر وعده دو ساعت وقت میذارم برا خوردنش

تیکر به وقت سزارین
دخترمن حتی شیرم نمیخوره دوسالشه پدرمو دراورده مدام دنبالشم با یه کم غذا😩😩😩

دختر منم اذیت میکنه. خیلی هم کم.وزنه. الان 18ماهشه 8کیلو نیمه. بخدا دیوونم کرده. بعضی وقتا غذا با سالاد یا سس کچاپ میخوره بعضی وقتام لج میکنه نمیخوره. این ماهی میخوام از یه پیج تو اینستا هست به اسمِ سورنا فود سویق بگیرم. خیلیا گرفتن راضی بودن. عکس قبل و بعد بچه هاشونم فرستادن خیلی تغییر کردن. حالا خدا کنه رو دختر من جواب بده

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
دختره،خیلی وابستمه،اصلا شوهرمو حساب نمیکنه،با اینکه براش وقت میذاره شهربازی اینا میبره،ولی اصلا بابا ...

دومی چی اونم دختره؟ ، پسر منم یه سالو نیمشه به زور غذامیدم بهش بیشتر زینونو سالاد و دوغ میخوره  خیلی هم لاقره هرجا میرم میگن به بچت نمیرسی ولی بخدا اینطور نیست نمیخوره 

۱۳۷۲
تنها راهش از شیر گرفتنشونه وگرنه همین آش و همین کاسه . از راهش وارد شو یه جوری که راضی بشه . چون دخت ...

حاضرم همین فردا ببرم برا عمل لوزه،فقط بخوره،ولی نمیکنن،خیلی روحیم خراب شده خیلی

تیکر به وقت سزارین
دومی چی اونم دختره؟ ، پسر منم یه سالو نیمشه به زور غذامیدم بهش بیشتر زینونو سالاد و دوغ میخوره  ...

بله دومی هم دختره،بین یک سال و سه سال که واقعا دق کردم تا غذا خورد،حالا باز بعضی وقتا میخوره،من الان سه ساله دقیقا قاشق به دستم،خسته شدم دیگه

تیکر به وقت سزارین
چیا بهش میدی که مقوی باشه؟

تا دو سال که زیاد بهش سویق کدو حلوایی ماهیچه،آب قلم میدادم،یه ساله سعی میکنم زیاد حبوبات بدم،تو سوپاش آب قلم بریزم،بعدازظهرا اکثرا یدونه موز میدم،کنار صبحانه هم بیشتر روزا یه لیوان آب پرتقال میدم

تیکر به وقت سزارین
چی هست ؟ضرر نداشته باشه ؟ناخالصی چیزی توش نباشه؟

نه از تمامی مراحل درست کردن سویقاش فیلم میگیره. عکسِ قبل و بعد بچه هایی که از سویقاش خوردن خیلی زیادن خیلی هم چاق شدن و موهاشونم پرپشت شده. بازم من امتحانی دو روز خودم ازش تست میکنم ببینم چطوره. نه ضرر نداره. مواد داخل سویقیارو مینویسه چی هستن

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.