2777
2789
عنوان

بارداري

134 بازدید | 18 پست

از دوروز بعده اقدام درداي پريودي دارم همش پهلوي چپم درد ميكنه منقبض ميشه زيره دلمم درد ميكنه به نظرتون مشكلي پيداكردم ميترسم عفونت گرفته باشم تورو خدا كسي تجربه داره كمك كنه

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری احتمالا . منم اینجوری شده بودم . درد لگگگن داشتم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
طبیعیه البته اگه عفونت یاکیست نداشته باشی

نه عزيزم روز ١٤پريودي سونو شدم دكتر گفت خوبي يعني ممكنه تواين چند روزه كيست گرفته باشم؟

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
شما بلدی عکسی ک تو تبادل نظر گذاشتمو چجوری پاک کنم؟

اگه پست اول گذاشته باشی پاک نمیشه اگه مابین پستا گذاشته باشی پایین پستت یه سه نقطه هست رواون بزنی پاک میشه البته یه دقه بیشتر وقت نداری اگهپاک نکنی اونم میمونه

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
نه عزيزم روز ١٤پريودي سونو شدم دكتر گفت خوبي يعني ممكنه تواين چند روزه كيست گرفته باشم؟

نه بابا عزیزم بخاطر اقدام یسری از هورمونا بهم میریزه یااممکنه سندرم پیش از قاعدگی باشه نگران نباش چیز خاصی نیست

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
مثل درداي پريودي داشتين؟؟از پهلوي چپم شروع ميشه ميزنه به پام

خیلی خییلیییی درد پریوودی داشتم دقیقا منم سمت چپ از لگنم تاااا پایین پام درد داشت . دو سه روز . انقد ترسیده بودم میخواستم برم دکتر ک خوب شدم . بعد سر موعدم ک شد بی بیم مثبت بود . انشالله ک حامله ای

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...