لطفا اگه استفاده می کنید بگید چه ماسکی هست؟و آیا تاثیر داشته یا نه ؟
دلم میخواد پوستم اینقدر صاف و شفاف باشه که دیگه احتیاج به کرم پودر نداشته باشم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همش از الورا استفاده میکنم برگشو میخرم بعد ژلشو میزنم ب پوستم آب سیب زمینی میزنم و خیار و ...
دیگه کرم پودر نمیزنی؟اینایی که گفتی رو هر روز استفاده می کنی؟
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
شیروآردوبرنج گلاب قبل خواب وچندبارتوطول روزبزن عالیه
شیر و آرد و برنج برای چی خوبه ؟
لطفا نسبت هاش و مدت زمان استفاده رو هم بگو
برای من شیروآردبرنج سفیدمیکنه یه قاشق آردبرنج یه قاشق شیرغلظتش ازفرنی سفت ترباشه یه ربع بذار ...
مرسی عزیزم.هر روز؟
من استفاده میکنم.کلا استاد شدم تو این کار. اون روزی نیست که من ماسک خونگی رو صورتم نزارم. هر چی دم ...
اینا رو دوره ای استفاده میکنی یا هر روز یکیشون رو؟
رو دوستت تاثیر داسته؟