2777
2789
عنوان

بی فکری همسرم

465 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من ب کمکتون احتیاج دارم ،من ی چن ماهی میشه عقدکردم منوهمسرم عاشق همیم مردخیلی خوبیه فقط ی مشکل داره ک اونم اینه زیادی بفکرخانوادشه وبفکرزندگی ایندمون نیست توخانوادشون فقط این خرج میکنه بااینک دوتابرادردیگم داره وپدرشونم شاغله امابازبیشترای خرجای خونشون بااینه حتی چن وخ پیش ک پدرشون سکته کردتموم پس اندازشون ک قراربودماشین بگیره خرج عمل پدرش شددرحالی ک برادربزرگش حتی یقرون کمک نکردیاخوده پدرش ماازوقتی باهم اشناشدیم حتی خانواده من وخودم بهش فشارنیاوردیم ک بایدچ چیزایی روتامین کنه حتی خوده من ک توی شهردیگ دانشگاه میرم بااینک عقدیم هنوزپدرم تموم مخارجمومیده ومن تاحالاب همسرم نگفتم اصن پول میخام ازیطرف خجالت میکشم واینک من تاحالاب پدرمم نگفتم پول میخام اون خودش همیشه سرهرماه میفرسته برام ولی همسرم ازوقتی عقدکردیم جزدوسه باراونم مبلغ خیلی کم پولی برای من نفرستاده منم حالاگفتم خب عب نداره اگ پس اندازش کنه برای ایندمون ولی نه هرچی کارمیکنه بازهیچی وام ازدواجمونوک گرف هرچی بهش گفتم ک ماشین بگیره ولی اونقددست روی دست گذاش ک مادرشون فوت کردن همه وام خرج مراسمشون شدواقعن من دیگ نمیکشم ینی پدرواون دوتابرادرش نداشتن یانگفتن این درشرف ازدواجه حالابایدقسط وامیوبده ک ندارتش وقتیم پدرشون سکته کرداون پول وام بودحالان اونودارن ن اینوولی ماهی ۲تومن ب بالاوام میده حالام ک مادرشون فوت کرده همه خرج ومسئولیتابااونه اخه برادرشام کارمیکنن ازدواجم نکردن براوربزرگش ماشینم داره بااینک نصف همسرم کارمیکنه من میگم خب وختی سه ماه سه ماه برای من پول نمیفرستی خرجم نمیکنی حداقل پس اندازکن تازه کل جهازم بامنه جزیخچال وتی وی واقعن نمیکشم مگ پدرم چ گناهی کرده توای گرونی بایدجهازبگیره هم خرج منودانشگاموبده اقاخرج یجادیگ کنه من نمیگم نکنه امابفکرمنوایندمم باشه من حتی موقع عقدی طلام نگرفتم لباسم نگرفتم چون میدونستم پشت وانه نداره وخودشه فقط ن اینک اون ازیطرف دیگ جبران کنه من حتی رومم نمیشه ایناروبگم بش همیشه بم میگ هروخ پول خاستی بگومنم همیشه مستقیم غیرمستقیم گفتم من همچی ادمیم نمیتونم ازکسی درخواست پول کنم حتی پدرم توخودت هرماه مقداری بفرس اماکو....واقعن دیگ خسته شدم افسردگی گرفتم کمکم کنید

اين ادم فقط دردسره متاسفانه 

تا اخر عمر بايد خرج اونارو بده

بنظرم براش شرط كن يا از پدرت بخواه كه براش شرط كنه كه تا ماشين نخريده به مرحله بعدي نريد

كاش از اول يه سري خواسته هايي كه بنفع اينده خودته رو ازش ميخواست پدرت

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین باش حرف بزن..بگو خدایی نکرده خانوادت ندار نیستن ک بخای از من و خودت بزنی ک خرج بقیه رو بدی...منم بودم ناراحت میشدم...پدر شوهرم وضعش خوبه ولی وقتی خواست قلبش رو عمل کنه تمام هزینه رو همسرم داد..حتی هیچکدوم از برادری همسرم یه کیلو میوه نخریدن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

خیلی سخته اینجوری☹تو تنها کاری که باید بکنی اینه که مستقیم باهاش حرف بزنی همه این حرفارو به اونم بگی اون که نمیدونه چیکار میکنه یا کارش درسته یا غلط میگه پدر مادرمه جونمم براش میدم ولی تو باش حرف بزن مردا خیلی چیزارو نمیفهمن باید بهشون گفت

ببین کمتر مردی هست که خودش بفهمه باید نگفته پول خرجی زنشو بده بخصوص تو عقد اما خودت هم مقصری که چیزی نگفتی روت نمیشه بهش پیام بده بگو پول لازم دارم باید مسئولیت تو رو قبول کنه اگه نکرد بدون به دردت نمیخوره تا زمانی که برای تو خرج نکنه پولش جای دیگه خرج میشه اما اگه تو هم خرج تراشی براش کنی مجبور میشه تو رو هم تامین کنه و میفهمه زن گرفتن خرج داره اینجوری که تو باهاش رفتار کردی فکر کرده زن گرفتن بی خرج هستش که کلا یادش رفته اینده ای هم هست

اخه عاشقشم ونمیتونم ازش دل بکنم واقعن اونقدخرابه حالم ک ب تنهاچیزی ک فکرمیکنم مرگه😭😭

شما ها چرا کم عقلین

عشق نون و آب نمیشه

وظیفه به فکرشماها هم باشه 

عدالت باید مساوی باشه

ما تا این سنهنوز نتونستم زن بگیریم 

چون سخته 

شما حق دارین باید از الان به فکر زندگیت باشی 

متاسفانه من ادم خجالتی هستم بشدت ولی وقتی اونم ب حرفم توجه نمیکنه این همه گفتم ماشین بگیربگیراونقدنگرف ک حاالا..بعدازفوت مادرش میگ همه مسئولیتابامنه منم‌میگ باتوتنهانیست باپدروبرادربزرگتم هست اماهرچی میشه این خرج میکنه اخه مافرداباکدوم پول میخایم بریم زیری سقف واقعن خسته شدم ن‌میتونم ازش دل بکنم ن چیزی ن توخانواده مارسم طلاق هست واقعن فکرجدایی ازش برام غیرقابل تصوره جونم ب جونش وصله ولی اینونمیتونم‌هضم کنم من همش ۲۰سالمه ن تجربه ن چیزی واقعن موندم 

متاسفانه من ادم خجالتی هستم بشدت ولی وقتی اونم ب حرفم توجه نمیکنه این همه گفتم ماشین بگیربگیراونقدنگ ...

خانمی اول به طلاق فکر نکن

اما

اما لطفا از یک مشاور کمک بگیر

چون شاید وابستگی عاطفی کار دستت بده و نزاره درست عمل کنی

خجالت داشتن تا یه جا خوب نه اینقدر که ایشون کلا شما رو بزاره اولویت اخر

لطفا از طریق یک مشوار با ایشون حرف بزن

اگه تغییری نکردن تصمیم جدی بگیر 

حتی شده جدایی

در ضمن وقتی همسرت شاغل هست نباید زیادی کوتاه بیای، تو به عنوان عروس باید به خودت احترام بزاری. وقتی خیلی کم توقع باشی اونا فکر میکنند شما عیبی داری

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بزرگترین مشکل من همینه نمیتونم ازش درخواست پول کنم ینی ازبچگی اینطوربزرگ شدم همیشه تامین بودم ولی الان دیگ خودم خجالت میکشم پدرم کارمنده الان هم خرج دانشگاه هم خرج منوهم قسط جهازموک ماهی ۲تومنوخورده ای میده روم نمیشه بخام چیزی بخرم پول بیشتری ازشون بخام ینی پدرم ازشکموخودشوخاهرام زده باشه بمن میده واقعن ناراحتی اعصاب گرفتم همم بم میگن بش بگوامامنی ک تاحالااینطورزندگی کنم سختمه ب یکی بگم پول بده بخدامن توقع زیادی ازش ندارم حتی اگ ماهی ۱۰۰تومن برام بفرسته فقط هرماه باشه راضیم بخدا ن اینک چن ماه یباریقرون همینکه بدونم بفکرمه کافیه 

به نظرم تنها راهش اینه رو خودت کار کنی که از همسرت درخواست پول کنی طوری که نتونه خرج اضافی بکنه اونجوری رو دخل و خرجش حساب میکنه .

اگه الان ازش نگیری بعد ازدواجم یا بهت پول نمیده یا با منت میده چون میگه خونه بابات خرج نکردی الان یادت افتاده .

به بهانه های مختلف خودت بگیر پس انداز کن اگه خرجه خودتم نمیکنی فقط نذار متوجه بشه هدفت چیه و پول گرفتنت الکیه بعدها که تو زندگی مشترک رفتی موقع تنگی کمکش کن هم ارجت میره بالا هم مشکلت حل میشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

خب چرا از خواسته هات کوتاه میای
در قبال اونا اگه وظیفه داره در قبال توام دارم

چرا طلا نخواستی؟ مجبورش کن شده قرض کنه حتی سرویس طلاتو بخرهتو خرج بندازش تا بفهمه

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است