2777
2789

ماکارونی یا کوکو سویا

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارانی ،کتلت،استنبلی،

سویارا دو سه مرتبه با اب گرم بشور یک ساعتتم بذار تو اب جوش خیس بخوره ،ابش ک گرفته شد با سیر و پیاز چرخ کن  بعدم رب و ادویه سرخ کن خیلییییی خوشمزه میشه بزن ئست ماکارانی و استنبلیت

خالم و همسایه هامون کتلت درس میکنن مخلوط گوشت و سویاخیلس خوشمزه میشه یاهمسایمون فقط سپیاخیس میکنخئکامل بعدله کتلت درس میکنه خیلی خوشمزه میشه...ماکارونی باسویا....لوبیا پلئ باسویا.

ماكاروني

ما هميشه يه بسته گوشت حرخ كرده داريم كه درصد دنبش خيلييي بالاس

يه بسته سوسا ميزنيم بعد شايد مربع چهار در حخار ازون گوشت دنبه دار و دوتا بسته اليت طعم گوشت گوساله

انقدرررر خوشمزه ميشه كه حد نداره

توشم دوتا فنجون بيشتر اب نريز وگرنه بيشتر بريزي سوياهات بي مزه ميشه

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

فقط سویا میخواد، سیب زمینی و ریز نگینی میکنی سرخ میکنی، پیاز و سویا و فلفل دلمه ریز خرد شده رو تفت میدی ادویه میزنی ،سیب زمینی اضاف، گوجه نگینی اضاف یه تفت گوجش له نشه خیارشورم نگینی اضاف با نون باگت و نوشافه خوشزست 😋

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

تاکو

گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه مخصوص تاکو (ادویه معمولی میشه جایگزین کرد) و پوره گوجه. مثل مایع ماکارونی درست کنید. ولی باید غلیظ باشه و بدون آب. بعد پاپریکا و خیار را نگینی خرد کنید (هر کدوم داخل یک ظرف)، کاهو خرد شده، جعفری ریز، کنسرو ذرت و کمی هم پنیر رنده شده. یک سس مخصوص تند هم داره (مثل سس گوجه تند) و نون مخصوص که نون ذرته.

اول یک کم از مخلوط گوشت روی نون بگذارید و بعد سس و سبزیجات و ذرت و یک کم پنیر و نون را تا بزنید.غذای خیلی آسون ، خوشمزه و سالمیه

اگه نونش را ندارین هم میتونید هر نون نازکی را که دارین استفاده کنید

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تو کباب تابه هم میشه اضافه کنم؟

عزیزم سویا رو بزار بخیسه با یکم دنبه چرخ کرده قاطی کن عالی میشه برا تو غذا ها..........من بخاطر خواص   سویا سعی میکنم تو ماکارونی و کتلت ازش استفاده کنم .........مثلا مایه ماکارونی رو با پیاز و سویا فلفل دلمه درست میکنم خیلی خوب میشه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.