2777
2789
عنوان

واقعا هر کی میدونه جواب بده

161 بازدید | 31 پست

من شش ماهه عروسی کردم متاسفانه هنوز باردار نشدم ازمایشامم خوب بوده مشکلیم ندارم اما  خواهرم میگه قرص ویتامینD1000 روزی 1دونه بانهار....قرص امگا3روزی 1دونه...قرص یدوفولیک شبی 1دونه بخور تا دو ماه  ایا واقعا تاثیر داره ؟؟؟؟ یعنی امکان داره ویتامین بدنم کم باشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو دکتر آزمایش بنویسه و بگه کمبود بدنت چیه

ازمایش خون ندادم فقط  اما سونو داخلی و اینارو همه دادم گفت تخمدونهات خیلی فعالن مشکلی نداری کیست اینام نداری  یعنی اگه ویتامینی کم باشه باعث میشه باردار نشم؟ 

پیش از بارداری یه ازمایش کامل بده تا هم کمبودای بدنت جبران کنی و هم اگر بارداری شدی بدونی چیا باید مصرف کنی. شنیدم اگر ویتامین دی خیلی کم باشه باعث ناباروری میشه، ولی فکر نکنم برا شما انقدر کم باشه. من فقط شبی یه دونه فولیک اسید میخوردم. ویتامین دی کم بود ولی نه انقدر که باردار نشم. الانم دارم مصرف میکنم

بهتره اول ازمایش بدی،شاید کمبود ویتامین نباشه حتما اسید فولیک مصرف کن اگه زیر سی سال هستی دز1بالای ...

اهان   ولی مطمعنم‌ویتامینان کم نیست  نمیدونم چرا باردار نمیشم 😔

ازمایش خون ندادم فقط  اما سونو داخلی و اینارو همه دادم گفت تخمدونهات خیلی فعالن مشکلی نداری کیس ...

احتمالش هستش، خب به دکترت بگو آزمایش کاملی بنویسه که ببینه ویتامین بدنت خوبه یا نه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
خواهرت مگه دکتره خب برو پیش دکتر ببین چی میگه بعدم ویتامین Dتو بدن میمونه هضم نمیشه  برا همین ه ...

دکتر نیست ولی چون خودش تجربه داشته اینو گفته اما من توجهی نکردم چون میدونم ویتامینام کم نیست اما دلیل اینکه نشدمم نمیدونم

اهان   ولی مطمعنم‌ویتامینان کم نیست  نمیدونم چرا باردار نمیشم 😔

روزهای تخمکگذاری اقدام میکنی؟؟؟خودت و شوهرت گرمیجات بخورین.زیر یک سال طبیعیه

شاید استرست زیاده.استرس بارداری رو پس میزنه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار