من شش ماهه عروسی کردم متاسفانه هنوز باردار نشدم ازمایشامم خوب بوده مشکلیم ندارم اما خواهرم میگه قرص ویتامینD1000 روزی 1دونه بانهار....قرص امگا3روزی 1دونه...قرص یدوفولیک شبی 1دونه بخور تا دو ماه ایا واقعا تاثیر داره ؟؟؟؟ یعنی امکان داره ویتامین بدنم کم باشه؟؟؟
خواهرت مگه دکتره خب برو پیش دکتر ببین چی میگه بعدم ویتامین Dتو بدن میمونه هضم نمیشه برا همین هردکتری هم بری میگن هفته ای یا ماهی یکی باید بخوری چخبره هر روز
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازمایش خون ندادم فقط اما سونو داخلی و اینارو همه دادم گفت تخمدونهات خیلی فعالن مشکلی نداری کیست اینام نداری یعنی اگه ویتامینی کم باشه باعث میشه باردار نشم؟
پیش از بارداری یه ازمایش کامل بده تا هم کمبودای بدنت جبران کنی و هم اگر بارداری شدی بدونی چیا باید مصرف کنی. شنیدم اگر ویتامین دی خیلی کم باشه باعث ناباروری میشه، ولی فکر نکنم برا شما انقدر کم باشه. من فقط شبی یه دونه فولیک اسید میخوردم. ویتامین دی کم بود ولی نه انقدر که باردار نشم. الانم دارم مصرف میکنم