2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزيزم معلومه كه اميدي هست. من يك هفته از موعدم گذشته بود يه هاله خيلي كمرنگ افتاد 

ممنونم ان شالله که همینطور باشه ، من علائمی ندارم البته هر ماه یکم توهم علائم می زنم ولی منطقاً علائمی ندارم ، شما هم علائمی نداشتید؟

یه تست خانگی با شکر و ادرار هست 

یکی توی نی نی سایت انجام داده بود و گفته بود شکر حل نشده داخل ادرار و بعدش فهمیده باردار بوده

الان هم به یکی گفتم گفتتش انجام دادم و شکر حل نشده و باردار بوده

شما هم دوست داشتی انجام بده جوابش رو همین جا بگو

• چند قاشق شکر را داخل یک کاسه استریل بریزید.
  • نمونه ادرار اول صبح را در یک ظرف تمبز جمع آوری کنید.
  • ادرار را بر روی شکر‌ها بریزید.
  • مشاهده کنید که کریستال‌های شکر چگونه با ادرار واکنش می‌دهند.
  • حدود پنج تا ده دقیقه مخلوط را به حال خود بگذارید، سپس نتیجه را ببینید.

مهمترین ویژگی شکر حلالیت آن در آب است. به همین دلیل این آزمایش قابل انجام است. هنگام بارداری سطح هورمون گونادوتروپین کوریونی یا hCG در ادرار بالا می‌رود. هنگامی که این ادرار در تماس با شکر قرار می‌گیرد، هورمون hCG با شکر واکنش می‌دهد و از حل شدن شکر در ادرار جلوگیری می‌کند. بنابراین شکر، حل نشده  باقی می‌ماند. اما اگر باردار نباشید شکر در ادرار حل میشه

من 2 هفته است پریودیم عقب افتاده هفته 5 روز پیش بی بی چک گذاشتم منفی بود حالام اینو انجام دادم شکر حل شده نمی دونم باردارم یا نه خیلی نگرانم

شما هم میشه انجام بدید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
یه تست خانگی با شکر و ادرار هست  یکی توی نی نی سایت انجام داده بود و گفته بود شکر حل نشده داخل ...

عزیزم من الان سرکارم رفتم خونه انجام میدم البته اون دیگه ادرار اول صبح نمیشه نمیدونم جوابش تا چه حد درسته!

با امروز میشه هشت روز، شاید برم آزمایش؛ اما دو دلم

پس حتماً مثبته و لقاح دیر انجام شده ، اگه هاله انداخته برو آزمایش ، منم اگه هاله مینداخت حتماً می رفتم آزمایش ولی برای من کلاً منفی بودش

عزیزم من ۵ روز بعد موعدم مثبت شد توکلت ب خدا چندروز دیگه بزن یا اگر استرس داری آزمایش معلوم میکنه الان

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزم من الان سرکارم رفتم خونه انجام میدم البته اون دیگه ادرار اول صبح نمیشه نمیدونم جوابش تا چه حد ...

صبح دقیق تره 

عصر انجام بدید و جوابش رو بگید نهایتا صبح زود هم اگه خواستید انجام بدید 2 3 قاشق شکر که هزینه ای نداره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم من ۵ روز بعد موعدم مثبت شد توکلت ب خدا چندروز دیگه بزن یا اگر استرس داری آزمایش معلوم میکنه ال ...

باشه عزیزم ، برای منم دعا کنید ، امضاء قشنگی دارید ان شالله خدا دخترتونو حفظ کنه ، حقیقتش میخوام اول بی بی چک هاله بندازه بعد برم آز ، آخه نمیخوام برم آز و ناامید بشم حداقل اگه بی بی چک هاله بندازه دلم یکم خوش میشه

باشه عزیزم ، برای منم دعا کنید ، امضاء قشنگی دارید ان شالله خدا دخترتونو حفظ کنه ، حقیقتش میخوام اول ...

قربونت عزیزم ممنون ان شاءا... ک حاجت روا بشی و هرچی خیرته با آرامش پیش برو

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤