2777
2789
عنوان

خانمایی ک قراره بعد از عید ای وی اف کنن بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست
ذخیره ات مگه چند هست وسنت چقده

ذخیرم تو ازمایش اولم 78/.بود ولی بعد از 1 ماه ازمایشمو تکرار کردم ک ذخیرم 1.6 بود ،،،من فروردین 26 ساله میشم😐

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من ذخیرم پایینه 1 سال و 2 ماهم هس منتظرم دکتر گفت برا ای وی اف انجام میدم بعد جنینارو فریز میکنم و ا ...

ببین پس دکترت هم ب طبیعی امیدواره 

تو رو خدا از امروز اصلااااااا ب بچه فک نکن... شاد باش و ب خدا توکل کن....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکلت فقط ذخیره ات هت عسل ودارچین بزار روی لثه هات تا دوماه صبر کن اگه طبیعی باردار نشدی بعد برو

تاثیر داره؟؟باشه حتما انجامش میدم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم اول بهم نخندید که چقدر سرخوشم منتظرم طبیعی باردار بشم امیدم  به خداست  من اندومتریو ...

اتفاقا تحسینت میکنم ک اینقد امیدواری....توکل کن ب خدااااااا....فردا تولده امام جواد بهشون متوسل شو ....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
ببین پس دکترت هم ب طبیعی امیدواره  تو رو خدا از امروز اصلااااااا ب بچه فک نکن... شاد باش و ب خ ...

عزیزم ب خدا خودمم همین تصمیمو دارم ک اصلا بهش فکر نکنم ،البته دکتر بهم پودر اینوفولیک و قرص فرتیل اید هم داده ک مصرف کنم تا بعد از عید ،ایشالله ک بشه 

تاثیر داره؟؟باشه حتما انجامش میدم 

اره من خودم امتحان کردم ولی من کیست دارم  نمیتونم صبر کنم عود میکنه چندساله درگیرشم بعدشم ماساژ شکم وکمر انجام بده بعداز پری یه زفت بنداز کمرت باشه تا یع روز

عزیزم خالم ده سال بود ک مشکل نازایی ثانویه داشتن دکترا گفتن ک با ای وی اف پنج درصد احتمال داره باردار بشی اونم گفت خدا اگه بخواد خودش میده تا اینکه چندماه پیش باردار شد چند روزه که زایمان کرده بچشم سالمه شکر خدا

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
عزیزم ب خدا خودمم همین تصمیمو دارم ک اصلا بهش فکر نکنم ،البته دکتر بهم پودر اینوفولیک و قرص فرتیل ای ...

پس فک نکن 

ن ب بچه

ن

اقدام

ن تخمک گذاری ب هیییییچی

ان شاالله ب حق حضرت زهرا مادر میشی ب زودی...

عزیزم اول بهم نخندید که چقدر سرخوشم منتظرم طبیعی باردار بشم امیدم  به خداست  من اندومتریو ...

عزیرم همین ک امید داری خودش خوبه ایشالله ک ماه اینده خبر بارداریتو بشنوم

اره من خودم امتحان کردم ولی من کیست دارم  نمیتونم صبر کنم عود میکنه چندساله درگیرشم بعدشم ماساژ ...

زفت چیه ؟

عزیزم خالم ده سال بود ک مشکل نازایی ثانویه داشتن دکترا گفتن ک با ای وی اف پنج درصد احتمال داره باردا ...

خداروهزارمرتبه شکر ،ادم با همچین خبرایی امیدوار میشه  

پس فک نکن  ن ب بچه ن اقدام ن تخمک گذاری ب هیییییچی ان شاالله ب حق حضرت زهرا مادر میشی ب زو ...

ممنونم عزیزم ایشالله نی نی شمام صحیح و سالم ب دنیا بیاد 

خداروهزارمرتبه شکر ،ادم با همچین خبرایی امیدوار میشه  

اوایل همش میگفت خدا منو فراموش کرده بعد دیگه بیخیال شد کلاس رانندگی رفت سرکار رفت خودش گفت دیگه فکرشو نمیکردم

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤