2777
2789
عنوان

سبزه کنجد سفید

2337 بازدید | 6 پست

خانمای گل کسی تا به حال سبزه کنجد سفید گذاشته؟میخوام بزارم نمیدونم خوب میشه یا نه.اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)

کنجد به این گرونی حیفه 13 بدر در قالب سبزه بیفته وسط خیابون :/

هسته لیمو یا نارنج رو پیشنهاد میکنم هم جدیده هم بعدش میتونین انتقالش بدین به گلدون یا باغچه

گیاه لیمو مثل میوش عطر لیمو میده

https://photokade.com/سبزه-هسته-پرتقال-و-لیمو/

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امسال انداختم ولی سفید نه کنجد قهوه ای فعلا که فقط جوانه زده بنظرم زیبا میشه بنداز زودتر

بذر کنجد فقط چند ساعت خیس بخوره کافیه یا باید لای پارچه هم یکی دو روز بمونه تا جوانه بزنه؟لعاب داره؟

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)
بذر کنجد فقط چند ساعت خیس بخوره کافیه یا باید لای پارچه هم یکی دو روز بمونه تا جوانه بزنه؟لعاب داره؟

من تجربه اولمه برا کنجد ولی دو روز کامل تو آب بود دو روز هم لای دستمال نم دار و در طول این مدت تقریبا یک سانت جوانه زد بعد هم پاشیدم توی ظرف سبزه 

من تجربه اولمه برا کنجد ولی دو روز کامل تو آب بود دو روز هم لای دستمال نم دار و در طول این مدت تقریب ...

ممنون