2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سیاست داشته باش خوبه که شوهرت حرفشو زده..ازت دفاع کرده 

دیگه تو چیزی نگو

عیدهم برو ۵ دقیقه بشین ..که حرف قهر وسط نباشه.. دیگه حرف افتاد بگو که خداروشکر که ماهم تکلیفمون رو این وسط فهمیدیم که چ ارزشی داریم براتون.. ولی دیگه بزرگش نکنید..ارزش نداره😊

اول ازهمه اینو بگم ک خودمم یک عروسم...

اما عزیزدلم بعضی وقتا هست ک خونواده واقعا دوس دارن فقط خودشون باشن. این حرکت خواهر شوهرتو از رو بد ذاتیش ندون. این یک نیازه توی اونا.

باور کن مواقعی بوده ک مادرشوهرم دورهمی گرفته ولی خو ب ما نگفته من اصصصصصصصن ناراحت نشدم چون باخودم میگم حتما این نیازو داشته. همونطور ک خودمم همینم منم دورهمی گرفتم تو خیلیاش ماورشوهرم بوده ولی خو توبعضیاشم نگفتم چون احساس کردم نباشه بهتره

زندگی با یاد خدا زیباست💖
دقیقا به قول شوهرش پس موقع کار کردنم با عروس راحت نباشن اینطوری عادلانه میشه 

شوهرش راست گفته ولی خوب اینم تقصیر خود عروساست.‌

من نمیفهمم فاز عروسایی که بلند میشن میرن کارای مادرشوهر و خواهرشوهر رو میکنن؟ 

به نظر من که ناراحتی نداره،تازه شما باید خوشحالم باشی که تکلیف نوع رابطت باهاشون مشخص شده،ازاین به بعد هر انتظاری ازت داشتن بایه لبخند ملیح بگو ببخشیدعزیزم من یه غریبم لطفا به خودیابگید:)

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
شوهرش راست گفته ولی خوب اینم تقصیر خود عروساست.‌ من نمیفهمم فاز عروسایی که بلند میشن میرن کارای ماد ...

از طرز بیان شوهرش قشنگ مشخصه تو خانواده شون چنین توقعی از عروس دارن 

وگرنه من کاملا با شما در این مورد موافقم که تو هیچی زیاد نباید قاطی شد