2777
2789
عنوان

به شوخی یواش و با خنده زدم تو لپ شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 43 پست

منم شوخي رو همينجوري جواب ميدم اصلا حتي ب شوخي دوس ندارم كتك بخورم 

ولي تا دلت بخواد ميزنم شوهرمو محكم و به شوخي اما خودم بي جنبم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم من خیلی قهر میکنه بدم از مردای قهر قهرو

مردها همه شون بى جنبه ان و هميشه حق رو به جانب خودشون ميدونن حالا هر چى ميخواد باشه و هر موضوعى 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
مامان شدی یا نه😂😂😂

خوبي عزيزم؟

نه توچي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام عشقولم خوبی من نه والا هنوز شوهرم راضی به اقدام نشده

خوبم گلم

اشكااال نداره بالاخره مامان ميشي❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فدات عزیزم عید شمال اومدی درخدمتم😂😍

فدات شم مهربون 

مرررسي❤️