2777
2789

سلام دوستان دکتر حسین کرمی برای عمل واریسکول چطورن و اینکه کسایی که پیششون عمل کردن برام توضیح بدن،خیلی ضروریه لطفا جواب بدین

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

دکتر حسین کرمی خیلی هارو عمل کرده و از ریشه اسپرم قطع شده در ابتدا هم راحت میگه که احتمال صفر شدن اسپرم هست و نباید اعتراض کنی .   ۹۹ درصد بیماران که توسط این پزشک جراحی میشوند دچار هیدروسل شدید میشوند چون برخلاف حرفایش که با اعتماد به نفس بالا حرف میزنند کارشان قابل توجه نیست وقتی که برای ویزیت به بیمار اختصاص میدهند کلا ۲ الی ۳ دقیقه است . درضمن ایشان به محض عمل با شما در اتاق عمل خداحافظی میکنند و برای رویت بیمار بالا سر تخت بیمار حاضر نمیشوند . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دکتر خوبی نیست عزیزم خیلی مغرور بد اخلاق من بهت توصیه میکنم یه سر برین پیش دکتر اطرج تو مرکز مام

اونقدر دکتر خوبی هست اخلاقش خوب و عالی

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.