2777
2789
عنوان

هدفتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست
من چند تا هنر تو ذهنم دارم اما اگه هزینه کنم و نتونم ازشون درآمدی کسب کنم چی؟

انتهای هیچ هدفی صد در صدی نیست. صد در صد به میزان خواسته و تلاش یک فرد بستگی داره خیلی ها می رن کوهنوردی ولی هر کسی به دلایلی برمی گرده فقط تعداد کمی میرسن به قله اگه منتظری کسی بهت قول بده که توی این هدف به موفقیت می رسی هیچ کار نکنی سنگین تری . هیچی آسون تر از غر زدن و فحش دادن به روزگار و شرایط نیست ولی ده سال دیگه که پخته بشی دیگه به شرایط فحش نمی دی به اینکه چرا زمانو از دست دادی حسرت می خوری

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
این ک همون شد 😐😐😐😐مثلا تو اون 2سال سربازی اقایون چ کاری میتونن انجام بدن ک اینهمه سربازی سربازی ...

قانون مردها رو مکلف به کسب درآمد کرده .

و زنها از این موضوع معافند .

اگر پولی درآوردن لطف کردن .

ولی مردها اگر پولی درآوردن فقط وظیفه شونو دارن انجام میدن .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتهای هیچ هدفی صد در صدی نیست. صد در صد به میزان خواسته و تلاش یک فرد بستگی داره خیلی ها می رن کوهن ...

واقعا همینجوره 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
قانون مردها رو مکلف به کسب درآمد کرده . و زنها از این موضوع معافند . اگر پولی درآوردن لطف کردن . ...

بازم همه سختیا دو طرفه س وقتی پسرا بیکارن و پول ندارن نتیجه ش میشه یه عالمه دختر مجرد که کم کم از سن ازدواجشون میگذره بعد کسی نمیگه شرایط جامعه اینه که خیلی دختر مجرد سن بالاهست میگن لابد دختره یه عیبی داشته که تا الان ازدواج نکرده من این حرفا رو حتی از زبون خانما تو همین سایتم شنیدم 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
بازم همه سختیا دو طرفه س وقتی پسرا بیکارن و پول ندارن نتیجه ش میشه یه عالمه دختر مجرد که کم کم از سن ...

هر ناهنجاری که متوجه یک جنسیت بشه نهایتش دودش تو چشم جنس دیگه هم میره قاعدتا .

مثلا سربازی رفتن پسرا موجب نگرانی مادرا میشه که حالا پسرم کجاست و چه خطراتی متوجهشه و از اینجور مسائل ....

البته حالا زیادم.نمیشه شرع و قانون بهش گفت خب این ذات طبیعته.تا بوده این بوده.

این قانون اسلامه و فرهنگ مملکت ما .

در جوامع پیشرفته و یا غربی مسوولیت درآمد به عهده ی مرد به تنهایی نیست .