2777
2789
عنوان

هدفتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست
مدیریت بازرگانی

چه خوب، همین که دلت میخاد یه کاری انجام بدی و پیشرفت کنی خودش خیلی فکر مثبتیه. خیلی ها به همین تصمیم هم تو زندگیشون نمیرسن. به نظر من ۲ ماه وقتت و بزار و کتاب های خوب بخون. کتابهایی که طرز فکر مثبت، برنامه ریزی و هدفمندی بده. بعد هم تلاش کم که به هرچی که میخای برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از الان فکر کن به رویاهات تو ۱۰ سال اینده، میخوای به کجا رسیده باشی؟ بعد به ۵ سال اینده فکر ک ...

خیلی چیزا میخوام اما نمیدونم چجوری و از کجا باید شروع کنم

مگ زندگی همیناست ک شما اقایون اینجوری فکر میکنید.

من خودم وقتی لیسانس گرفتم خیلی استرس داشتم .

سربازی !!!!!!!!!!!!!!!

2 سال باید اونجا معطل می موندم . واقعا از قطار همکلاسیها بدجور عقب افتادم .

وقتی 2 سال سربازی با همه ی سختیهاش تموم شد تازه اول بیچارگیم بود !!!!!!!!!!!!!!!

با کلی زحمت یک کار پیدا کردم که همه ش کارگری و بارکشی بود تقریبا .

بعد از 2 سال توی آزمون استخدامی بانک صادرات قبول شدم و در سن 27 سالگی تازه وارد فاز جدیدی شدم .

کار بانک واقعا سخت و اعصاب خورد کن بود . طوریکه بارها و بارها تصمیم گرفتم انصراف بدم .

از زن بودنتون لذت ببرین .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

نه مسئولیتی داری نه مانعی ؟! به نظرم هدف رو با لقمه آماده اشتباه گرفتی. کلی هدف می تونی برای خودت بچینی، درستو ادامه بدی استاد بشی، رشته ورزشی انتخاب کنی و مربی یا داور بشی ، به خودت برسی و کتاب های مخصوص روابط بخونی و روی ازدواج تمرکز کنی ، هنری یاد بگیری و باهاش کار کنی و ... ده ها هدف دیگه که نیاز به همت و تلاش داره نه شرایط آماده(لقمه حاضر آماده که به ادم بدن بگن بیا اینم موفقیت) هنوز خیلی جوونی 

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
من خودم وقتی لیسانس گرفتم خیلی استرس داشتم . سربازی !!!!!!!!!!!!!!! 2 سال باید اونجا معطل می موندم ...

این ک همون شد 😐😐😐😐مثلا تو اون 2سال سربازی اقایون چ کاری میتونن انجام بدن ک اینهمه سربازی سربازی میکنن؟خب خانم ها هم بچه داری رو همسرداری و از همه سخت زندگی کردن تو ایران رو باید تحمل کنن.الان تو این جامعه بنطرتون چون جنسیت مونثه نباید ناراحت باشن ک سرکار نمیرن؟خب زن ها هم درس خوندن دوس دارن ثمره درس خوندنشونو ببینن.الان تو این جامعه شما ی خوشی برای زن ها نشون بده تا ما از زن بودنمون لذت ببریم

بنویسشون

وقتی بنویسی، افکارت منظم میشه.

وقتی افکارت منظم شد میتونی بگی چه اهدافی رو واقعا میخوای و چه اهدافی رو کلا نمیخوای

اهدافی که میخوای رو باید بررسی کنی که برای رسیدن بهشون، میخوای چه کاری انجام بدی، اول دید ۱۰ ساله، بعد دید ۵ ساله، بعد دید یکساله

دید یک ساله ات باید خرد بشه تو ۱۲ ماه و هر ماه نتایج کارت رو بگیری.

برای اینکه نتیجه بگیری، باید یه سری مهارت یاد بگیری یا کاری بکنی، برای خودت باید ددلاین بذاری، مثلا من تا ۲هفته فلان کارو انجام خواهم داد و برنامه ریزی کنی براش.

هر روز ۵ تا از مهم ترین کارهایی که لازمه رو انجام بدی، بنویس و انجام بده.

اگر دیدی کاری رو انجام نمیدی، بدون نه علاقه داری و نه هدف واقعیت هست و هیچوقتم انجامش نخواهی داد.

اهدافت رو باید از روی علاقه و هوشمندانه انتخاب کنی

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
همین ادامه تحصیل  یا ورزش و هنر  یا ازدواج برای یک پسر بیکار و بی پول و سربازی نرفته ...

خب ادامه تحصیل بدم یا هنر یاد بگیرم تهش ک چی؟

وقتو هزینه صرف کنم ک تهش چی بشه؟

خب ادامه تحصیل بدم یا هنر یاد بگیرم تهش ک چی؟ وقتو هزینه صرف کنم ک تهش چی بشه؟

این تهش که چی و که چی بشه همه ی انگیزه و انرژی ادمو میگیره.

تو استعداد و موقعیتو شرایطتو بخوبی بررسی کن و برو جلو.توطول مسیر خودت میفهمی چیکار باید بکنی

کاربری قبلیمو ترکوندم.نپرس چرا. 
نه مسئولیتی داری نه مانعی ؟! به نظرم هدف رو با لقمه آماده اشتباه گرفتی. کلی هدف می تونی برای خودت بچ ...

من چند تا هنر تو ذهنم دارم اما اگه هزینه کنم و نتونم ازشون درآمدی کسب کنم چی؟

از قدم اول

از هر نقطه ک هستی 

بهترین نقطه واسه شروع همینجاست

هر کاری میتونی فقط شروعش کن

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم