2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زایمان ک هیییچ ینی کلات افتاد پیامبران نرو ک برداری

ما خونمون همون سمتاس اصن مععععروفه ب افتضاح بودنش پرسنل سر به هوا محیط نامنظم هرررکی رفته به غلط کردن افتاده اتفاقای بدددااا یکی از سهامداراش بابای دوستمه میگه خودشم میدونه داغونه

عروس داییم اونجا سزارین بود میگفتن خیلی عالی بوده رسیدگیشون زود زود بهش مسکن میزدند همش پرستارا مومدن بالاسرش ببینن چیزی میخواد زیرشو عوض میکردن حتی شیافم خود پرستا را میزدند غذاشم که عالی بوده...

من دوقلو هامو سال ۹۵ تو بیمارستان پیامبران بدنیا آوردم. شدیداً رضایت داشتم از دکتر و محیط و پرستار و ...

عزيزم بسلامتي انشالله صدساله شن،اتاق عمل وبيهوشي خوب بود؟خودشون لباس ووسايل دادن ؟

عزیزم من تجربه شخصی و خانوادگی و فامیلیمونو گفتم اما الان ی عده دیدم راضی بودن نمیدونم ما ک اسمش می ...

حالا دكترم عرفان نيايش هم هست اما خيليا گفتن خيلي پولكيه اونجا

حالا دكترم عرفان نيايش هم هست اما خيليا گفتن خيلي پولكيه اونجا

اره عرفان گرون میگیره اما خودتم بری ببینی ی سر و گردن بالاتر از پیامبرانه

هر جا پول میگیرن بهش میگن پولکی ولی ب نظز من می ارزه

عزيزم بسلامتي انشالله صدساله شن،اتاق عمل وبيهوشي خوب بود؟خودشون لباس ووسايل دادن ؟

بیهوشم نکردن، بیحسی بودم. بله خودشون لباس و وسایل دادن. یه هفته هم بچه ها ان آی سی یو بودن، که رسیدیگیشون خوب بود

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
بیهوشم نکردن، بیحسی بودم. بله خودشون لباس و وسایل دادن. یه هفته هم بچه ها ان آی سی یو بودن، که رسیدی ...

پس دستگاههاشون واسه نگهداري نوزادهم مجهزه خدايي نكرده لازم شه