2777
2789

بابا من نمیدونم  چه جور حساب میکنین

من یک و نیم کیلو شکلات پشمکی گرفتم سی تومان

دو جعبه شیرینی گرفتم سی تومان

دو بسته گز هم گرفتم چهل تومان

میوه هم فوقش بشه صد و پنجاه رو هم میش دویست و پنجاه

آجیل نخریدم ،هرچند آجیل مخلوط خوب مغازه دار میداد هشتاد

دیگه یه ملیون چیه اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آجیل نخرین،،،اگه هم میخرین چهارمغز مجبور نیستین که

والا  شیرینی فروشی ها آجیل مخلوط خوب میدادن هشتاد،،پسته و بادوم هم داشت

من نمیدونم بعضی ها چه جور میگن کیلو سیصد چهارصد 

خب آجیل نخرین،،،اگه هم میخریم چهارم مجبور نیستین که والا  شیرینی فروشی ها آجیل مخلوط خوب می ...

کیلو هشتاد بیشترش تخمه و نخودچی و کشمشه، و اکثرا موندست، آجیلی که فقط پسته و بادوم و بادوم هندی و فندق باشه درجه یکش حدودا 250 تومنه، اگر پستش بدون پوست باشه 300 تا 400

برای میوه هم کم میاری امسال عید میره بالای ده تومن  سیب هم میگن سیب خوب میشه ۱۵

احساس نمیکنی عزیزم با این شایعه پراکنی ها و دامن زدن به گرونی بدتر میشه اوضاع؟؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
کیلو هشتاد بیشترش تخمه و نخودچی و کشمشه، و اکثرا موندست، آجیلی که فقط پسته و بادوم و بادوم هندی و فن ...

من چهارمغز رو نگفتم،،ولی مونده نیست عزیزم،شیرینی فروشی معروف شهرمون داره،،همه چیزش تازه ست،،آجیل مخلوط صدرصد باید تخمه و نخود و کشمش هم داشته باشه،،ولی بادوم و پسته اش هم زیاد بود

چهار مغز هم والا صدو هشتاد بود

مردم هم یه چیزی شنیدن بی خودی گرونش میکنن

من ندیدم آجیل کیلویی چهارصد هزار

من چهارمغز رو نگفتم،،ولی مونده نیست عزیزم،شیرینی فروشی معروف شهرمون داره،،همه چیزش تازه ست،،آجیل مخل ...

ما تو آجیل عید نخود و کشمش و تخمه نمیریزیم، ولی اینجا آجیل صدو هشتاد یه آجیل معمولی چهار مغزه، آجیل درجه یک با پسته درجه یک و بادوم ایرانی حدودا 300 تومنه

احساس نمیکنی عزیزم با این شایعه پراکنی ها و دامن زدن به گرونی بدتر میشه اوضاع؟؟؟؟

شایع پراکنی؟؟عزیزم ببین قیمت چقدر میشه والا منم دوست ندارم میوه گرون بخرم 

سیبی که از اول سال خریدم کیلو دو تومن یکماه دارم کیلو ۸ میخرم

من چهارمغز رو نگفتم،،ولی مونده نیست عزیزم،شیرینی فروشی معروف شهرمون داره،،همه چیزش تازه ست،،آجیل مخل ...

هیچ وقت اجیل مخلوط نخرید

مثلا من دفتم قیمت چهار مغر زده بود ۱۷۰ دقیقا قیمت پسته ولی بیشترش فندق بود که کیلویی صد تومن

من که دلم نمیاد اینجوری خرید کنم به سود فروشنده

شایع پراکنی؟؟عزیزم ببین قیمت چقدر میشه والا منم دوست ندارم میوه گرون بخرم  سیبی که از اول سال ...

حرف شما درسته گرون شده اما هرچی پیش پیش حرفشو بزنیم بدتر میشه الان جوری شده که همه منتظرن ی چیزی گرون بشه...

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم