2777
2789

اگه بتونی کرمپودر نزنی خیلی بهتره برات عزیزم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بله حق باشماست تا الانم کرم نزدم اصلا ولی گفتم عید میرم جایی خیلی زردوبی روح نباشم

گلم اصلا مهم نیست که بیروح باشی. نینی مهمتره 😍 البته من مجردم و اطلاعاتی ندارم، ولی اگه نزنی خیلی بهتره

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
کرم پودری که پارابن نداشته باشه. من که پیدا نکردم. البته خیلی هم نگشتم دنبالش.

لوازم آرایشی که مخصوص بارداری باشه هست، ولی خیلی خیلی گرونن. توی پیج کیف آرایش توی اینستا اگه بگردی، ادمین نلی معرفی کرده ولی خیلی گرونن

منم لایک کن

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
لوازم آرایشی که مخصوص بارداری باشه هست، ولی خیلی خیلی گرونن. توی پیج کیف آرایش توی اینستا اگه بگردی، ...

راستش منم به خاطر گرون بودنش خیلی دنبالش نرفتم. آرایش کمتر میکنم دیگه. مگه چی میشه بهترم هست 😝😛😜

خدایا شکرت
لوازم آرایشی که مخصوص بارداری باشه هست، ولی خیلی خیلی گرونن. توی پیج کیف آرایش توی اینستا اگه بگردی، ...

همش دروغ شپا لوازم پارک خوب استفاده کن که سرب نداره برای سلامتی خودت

لوازم ارایشی رو بچه هیچ تاثییری نداره

هر چیزی وارد خون بشه ضرر داره چون میرسه به بچه. مگه کرم پودر وارد جریان خون میشه؟؟؟؟ چه جیزایی ادم باید بشنوه. همون رنگ مو هم میکنن ماهای اخر 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
راستش منم به خاطر گرون بودنش خیلی دنبالش نرفتم. آرایش کمتر میکنم دیگه. مگه چی میشه بهترم هست 😝😛😜

والا منم که مجردم به خاطر گرونی دیگه کمتر آرایش میکنم و صرفه جویی میکنم. دیگه خانمای باردار که هیچی