2777
2789

سلام بچه ها امسال وضع مالی و اقتصادی افتضاحه. حالا ما خودمون باز خدارو شکر یه چیزی داریم ک باش زندگی کنیم، سرپناه داریم، غذا واسه خوردن داریم و ...ولی الان خیلی از همشهری ها و هم وطنامون اوضاعشون خیطه، هزاران هزار پدر شرمنده بچش میشه امسال عید. کاش بیایمو ما تصمیم بگیریم با پول یه صرفه حویی ساده یا یه پوله دیگه دل یه خونواده یا شخصی شاد کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی تو فکرش بودم ولی کجا بدم پولو ب دستشون برسه تو خیابون که نمیشه جلو مردمو گرفت بهشون برمیخوره 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
هرکس ک بتونه هرچند کم و هرچه در توانش هست به کسی کمک کنه مطمئنم جواب میگیره و خدا چندصد برابرشو بهش ...

ما همين امروز اينكارو كرديم، الان حس خوبي دارم، چون كلي دعامون كرد، براي بچه هام، و همين برامون بسه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اتفاقا خیلی تو فکرش بودم ولی کجا بدم پولو ب دستشون برسه تو خیابون که نمیشه جلو مردمو گرفت بهشون برمی ...

تو آشناها و اطرافيانتون حتما هست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
واقعا حس خوبی به آدم میده. قبول باشه

ممنونم 🌷

تو آشناها و اطرافيانتون حتما هست

تو اشنا یکی هست چنددفعه خیلی محترمانه کمک کردیم ولی قبول نمیکرد تازه گفتیم از یه نفر براخودمونم گرفتیم برای شمام گرفتیم که ندونه از طرف ما بوده ولی ناراحت میشن موسساتم حقیقتش باور ندارم چون این همه موسسه داریم ولی مردم روز ب روز ندارتر میشن و تعدادشون بیشتر 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
تو اشنا یکی هست چنددفعه خیلی محترمانه کمک کردیم ولی قبول نمیکرد تازه گفتیم از یه نفر براخودمونم گرفت ...

منم به اينجور جاها اصلا اعتماد ندارم، ترجيح ميدم بدم به كسي كه ديدم و ميشناسمش، و البته كه ارجح تر هم همينه 

منم به اينجور جاها اصلا اعتماد ندارم، ترجيح ميدم بدم به كسي كه ديدم و ميشناسمش، و البته كه ارجح تر ه ...

دقیقا