2777
2789
عنوان

چراا تعطبل شد اخهههه اخرشو بگین

151 بازدید | 17 پست

بچهها چرا تاپبک انایار تعطیل شد‌

اخرشو بگین خواهشاااااا

تا اونجا ک میخواست طلاق بکیره زنگ زد باباش ک کمکش کنه بعد خونه رو گرفت بقیش چی شد ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا تا همینجا خوندم

لطفا اخرشو بگید

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

اخرش با یه مرد دیگه که ۲۰ سال از خودش بزرگ تر بود ازدواج کرد الان خوشبخته یه پسرم از اون شوهر جدیدش داره تا یه مدت دیگم دخترشو از شوهر قبلیش میگیره میاره پیش خودش

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اخرش با یه مرد دیگه که ۲۰ سال از خودش بزرگ تر بود ازدواج کرد الان خوشبخته یه پسرم از اون شوهر جدیدش ...

پس خونه را نگرفته بود از امیر؟؟ بعد طلاق کجا زندگی میکرد؟؟ با اون اقا چطور اشنا شد

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
پس خونه را نگرفته بود از امیر؟؟ بعد طلاق کجا زندگی میکرد؟؟ با اون اقا چطور اشنا شد

خونه رو نگرفت

بعد از طلاق یه مدت رفت خونه ی باباش

با اون اقا هم نگفتن چطوری اشنا شدن فقط گفت برام خاستگار اومد

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اخرش با یه مرد دیگه که ۲۰ سال از خودش بزرگ تر بود ازدواج کرد الان خوشبخته یه پسرم از اون شوهر جدیدش ...

شوهرش زن نداشته ؟؟

الان اوضاعش اوکی بود

بنظرم میتونست نویسنده بشه 

خونه رو میکیره از امیر میفروشه پولشو سرمایع گذاری میکنه یجا با ی اقا ۲۰ سال بزرگتر ازدواج میکنه وضعش خیلی خوبه مرد خوبیه یه پسر داره ازش دخترش الان ۲ سالشه قراره بعد عید شکایت کنه اقدام کنه دخترشو بیاره پیش خودش

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
خونه رو نگرفت بعد از طلاق یه مدت رفت خونه ی باباش با اون اقا هم نگفتن چطوری اشنا شدن فقط گفت برام ...

ممنون عزیزم

شوهرش زن نداشته ؟؟ الان اوضاعش اوکی بود بنظرم میتونست نویسنده بشه 

شوهرش زنش طلاق گرفته بود چند سال قبلتر

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم