2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی عزیزای دل یه لحظه دوباره میاین کارتون دارم🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست
اره زیادم میگردیم ولی نشنیده بودم حالا کارش خوبه قیمتاش در چه حدوده این سبک کار حدودی میدونی چقد درم ...

کارشون حرف نداره. قیمتاش هم به نظر من خوبه، ولی خوب تا حالا ازون طرفای شهر نخریدیم که بخوام مقایسه کنم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم زیاد گرون نمیگیره ک پول کم دارم  😁😁😁پولم کمه ولی همه سعیمم اینه همه چی بهترین باش ...

گرون که یکم گرونه اما خب انصافا طرحاش خوبه 

بهروزم کارش و موادش خوبه اما باید ۲ یا۳روز قبل سفارش بدی اماده کنه قیمتاشم خوبه

😒
مثلا قیمت مناسب از نظر شما چیه 

مثلا یه کیک تولد متوسط واسه تولد دخترم پارسال شد 35

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اوووف خوبه که صد ب بالا نشه اوکیه

البته گفتم که پارسال ( تیر 96). امسال قطعا گرون تر شده

دوست عزیز قنادی شهرزاد بلوار استقلال نرسیده به چهارراه میلاد ، واقعا کارشون عالیه ، با اینکه خیلی معروف نیس ولی فوق العاده کارش خوبه ، قیمتاشم عالیه ، من یه کیک خریدن وسطش پر پسته و موز کیلو ۲۵