2777
2789
عنوان

سراینستاباشوهرم دعواداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 47 پست

ما ک نداریم خداروشکر..البته من دوس دارما ولی فضاش واس اقایون واقعاااا بده...کسانی ک میگن ب ذاته ددسته همه جا هس اما تو اکسپلور افتضاحه بلاخره ب مرور ادم دیدش و ذهنش عوَض میشه با این عکسا و حرکتا بنظرم...میدونید ادم زن یا شوهرشو مقایسه میکنه یا زندکیاشونو مقایسه میکنه هرچتد ک اینستا زندگی اسلایسی داده و اون قسمتای خوبشو تو معرض دید مردم میزارن

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كي ميگه بي خوده من يه مرتيكرو ميشناسم اينستا داره لاينم داره حتي  بعد خون روحانيه اجازه نميده ...

خوب اون کسی که شما داری ازش حرف میزنی اینستا هم نداشته باشه گند کاریش رو جای دیگه میکنه .پس ربطی به اینستا نداره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

چه اشکالی داره بزار داشته باشه

شوهر منم اینستا داره از همون دوران مجردیش همه هم کلاسیا و دوستامو داره(چون هم کلاس بودیم) من خودم چون درس میخونم حذف کردم اینستامو بعضی وقتا از اینستا اون میرم پیج دوستامو میبینم یا خودش میاد بهم نشون میده حساس نشو چی داره مگه اینستا؟ 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
 خوب اون کسی که شما داری ازش حرف میزنی اینستا هم نداشته باشه گند کاریش رو جای دیگه میکنه .پس رب ...

نه ولي زنش اگه اينستا و لاين داشت ميفهميد

چه طور منه غريب فهميدم

اشغال گوهو

خيلييي دام ميخواست ب زنش بگم چ گوهايي ميخوره اونم كاااش با هرزه ها ميخورد با دختراي طفل معصوم

ولي تازه تولشو زاييده

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻
بگوچی نداره

اینستا فیل.تر پ.و.ر.ن.و.گرافی داره 

کسی که دنبال چیزی باشه نمیره تو اینستا کلی سایت دیگه هست که هم کلی چیز میز بهتر در اختیارش میزاره هم راحتتره میاد تو دسترسش

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2