2777
2789
عنوان

خواهرشوهز

583 بازدید | 20 پست

من عروس خاله ام هستم,خاله خودم نیست خاله مامانمه,مایه سری جریاناتی حدود ده سال قبل داشتیم سر خاستگاری وازدواج...الان شش ساله ازدواح کردم تو این چندوقت خواهرشوهرم هرچی دلش خواست گفت منم هیچی نگفتم چون در کل ما خونوادگی خیلی بی سر وزبونیم!تا اینکه چند وقت پیش خواهرشوهرم میخواست خونشو عوض کنه ومامان منم همینطور خلاصه بااینکه مامانم راضی نبود خونه روغالب کردن بهش از اونروز همه دلخورن ازهم تا اون هفته که خواهرشوهرم به شوهزم گفته بود زنت بی حجابه خصوصی باشوهر من حرف میزنه محرم ونامحرم حالیش نیست درحالیکه هیچکدوم درست نبود طوریکه حتی مادرشوهرمم بادخترش بحثش شده که چرا اینارو گفتی؟و اون وسطم گفته بود گذشتشو بگم آبروش میره مامان منم زنگ زده خونش کلی نفرینش کرده حالا همه قهرن دل منم شکسته....میخاستم درددل کنم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از ادم بی ابرو و تهمت زن نگذره 😖

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

رابطت با شوهرت چطوره؟ حمایتت میکنه؟

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

اینروزا خیلی راحت ادما دل همو میشکنن

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

فکر کنی کار از دستت برنمیاد. هر کاری هم بکنی فاملت هستند. نمیشه خلاص شد از دستشون. پس غصه نخور. میگذره، همه هم اشتی میکنند. دور و بر شوهر اونم دیگه نرو حساسه. این جور مشکلا با بی خالی حل میشه

شدم آش نخورده ودهن سوخته!نه دوست پسر داشتم نه کاری کردم که آبروم بره غیر اینکه به این خانوم که قبل ازدواج فکر میکردم دوستمه گفتم داداششو دوست دارم,سر همین دوست داشتن کلی موقعیت خوبو ازدست دادم!!!

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

چه گذشته ای ، به قول احادیث میگن شب دیدی یکی دزدی کرد حق نداری صبح بهش تهمت بزنی شاید توبه کرده باشه ، بعضیا از بغض تو گلوشونو میبینن زندگیتون خوبه حسودی میکنن ، زیاد سخت نگیر