2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی

دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی

چشم آسایش که دارد از سپهر تیزرو

ساقیا جامی به من ده تا بیاسایم دمی

زیرکی را گفتم این احوال بین خندید و گفت

صعب روزی بوالعجب کاری پریشان عالمی

اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست

رهروی باید جهان سوزی نه خامی بی‌غمی

خیز تا خاطر بدان ترک سمرقندی دهیم

کز نسیمش بوی جوی مولیان آید همی

گریه حافظ چه سنجد پیش استغنای عشق؟

کاندر این دریا نماید هفت دریا شبنمی

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

شوهرم خییییییییییلی خیانت میکنه بهم دلم اتیشه 

همش ازم بهانه های الکی میگیره 

کتکم میزنه کلی فحش ناموسی بهم میده از خونه بیرونم میکنه بچه دارم 

همش اعتماد به نفسمو سرکوب میکنه میگه تو بی عرضه ای خاکتوسرت هیچ کاری نمیتونی بکنی همش می خوش گذرونی خودشه اما من همشششش باید تو خونه باشم اگه در ماه دوبار برم آرایشگاه غر میزنه هی میگه کجایی برگرد عکس بفرست نمی ذاره با دوستام باشم باشگاه برم کلاس برم پولداره اما برام ماشینم نمیخره تا دعوامون میشه موبایل و پول و طلا همه چیزو میگیره جلو کل خانواده ها فحشم میده  خوردم میکنه

شوهر منم دقیقا بد دهنه اما همیشه به خانواده من فحش میده از این هم ناراحته که چرا بهش پول نمیدن ماشین نمیدن دنبال مفت هست مثل گداهاست انتظار داره پدرو مادر من هر چی دارن بدن به این مرتیکه من که یه روز جدا میشم فعلا نه تو تاپیک قبل هم من بودم مارکو

خیلی عذابم میده 

احساس پوچی میکنم 

کلا مرد سالاریه تو خونمون حرف حرف اونه من انگار کنیزم 

حتی موقع سک س انگار با مجسمه طرفم 

حالم از همه چی بهم میخوره 

انتظار من ار ازدواج این نبود 

هیچ عشقی ندارم دلم داره میپوکه

شوهر منم دقیقا بد دهنه اما همیشه به خانواده من فحش میده از این هم ناراحته که چرا بهش پول نمیدن ماشین ...

واااای دقیقا عین شوهر من .... بخدا من تو مجردی همه چی داشتم 

حالا شوهرم میگه من ادمت کردم میگه خونه بابات انقدر نمیاوردی که تو خونه من میخوری مادرش میگه پسرم ادمت کرد برات طلا خرید تو ندید بدید بودی در حالی که از نظر مالی خانوادم خیبیییلی بالاترن اونوقت که کسی نمیدونست لبتاپ چیه من داشتم اونوقت که کسی نمیدونست امولسیون چیه من کل بدنم اپیلاسیون میکردم حالا هر ۴ ماه یکبار میرم اصلاح.... چون پدرم خونه و ماشین نداده همش فحش فحش فحش میده بهشون