2777
2789

من این ماه عکس رنگی گرفتم الانم دو روز از موعدم رد شده و پریود نشدم بی بی چکم منفیه

چرا اینجوری شدم دلدردپریودمم خیلی کم میادد میره

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
منم ۸ پریودم عکس رنگی دادم ولی اقدام نکردم باید ۲۱ پریود میشودم الان دو روز گذشته میتونه از استرس ب ...

دقیقا منم باید ۲۱ میشدم اخه من باید برم دکتر برای ماه بعد برام دارو بندیسه واسه همین استرس دارم دوسدارم زودتر بشم

چند ماهه اقدامی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم باید ۲۱ میشدم اخه من باید برم دکتر برای ماه بعد برام دارو بندیسه واسه همین استرس دارم دوسد ...

تقریبا دو یال ولی توی این دو سال دست و پا شکسته اقدام کردم ممکنه ۵ ماهش رو جدی اقدام کردم

تقریبا دو یال ولی توی این دو سال دست و پا شکسته اقدام کردم ممکنه ۵ ماهش رو جدی اقدام کردم

منم از شهریور اقدامم تقریبا ۸ماه خیلی ناامیدم خدا کمکمون کنه

استرس نداشته باش که زود تر پریود بشی  زعفران و نبات   دم کن بخور هرچی چیز گرم بخوری زود تر ...

مشکل چیه که باردار نشدی؟من همه آزمایشام نرماله شوهرم نرماله نمیدونم چی شده چرا نمیشم اعصابم خیلی بهم ریخته

من عکس رنگی دادم خیلی خوب بود دکتر گفت گرفتگی ندارید لوله ها بازه هستن

آزمایش اسپرم همسرم دکتر گفت عالی هست گفت همسر خیلی مهم هست که اسپرمش سالم باشه

امید به خدا این ماه اقدام می کنم انشاالله که نتیجه بگیریم هر دومون

من عکس رنگی دادم خیلی خوب بود دکتر گفت گرفتگی ندارید لوله ها بازه هستن آزمایش اسپرم همسرم دکتر گفت ...

منم عکسم نرمال بود هردو لوله باز بود ولی وقتی گفتن نرماله یه جورایی ناراحت شدم گفتم کاش میگفتن چسپندگی داشتی و باز شده تا امیدم به بارداری بیشتر میشد

اتفاقا منم همچین حسی داشتم

عزیزم چقد شبیهیم🤣🤣🤣

انشالله این ماه هردومون باردار میشیم اگه خبرم کنی از وضعیتت خوشحال میشم