2777
2789
عنوان

خانم های گرامی لطفا بیایید🌸🌸🌸

81 بازدید | 17 پست

من موعدم سی م هست ولی میخوام امروز یا نهایت فردا پریود شم چیکارکنم

سفر زیارتی درپیش دارم 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه حلی ندارم فقط زور بزن !

😒😒😒

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
گرمی زیاد بخور عزیزم

مامان امیرعلی جان خیلی خوردم

میترسم سال تحویل نتونم حرم برم😔

دراز نشست هم برو

باشه مرسی

کار سنگین،، پیاده روی زیاد،، رختخوابای کمدت رو در بیار، باز بذار سر جاش 

وای کمرش میپوکه !!

پریود بره سفر زیارتی بهتره تا با ویلچر بره سفر زیارتی !!

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
کار سنگین،، پیاده روی زیاد،، رختخوابای کمدت رو در بیار، باز بذار سر جاش 

ممنون🌼

فکر نکنم راهی واشته باشه  فقط همون روزا رو قرص ال دی بخور

ال دی بهم نمیسازه اصلا

عزیزم فقط تویه صحن اصلی نمیتونی بری 

مشکلی نیست که بدنت رو اذیت میکنیا

یه بار یکی از نزدیکان قرص جلوگیری از پریود خورد تویه ماه رمضون تا چند وقت حالش بد شد و استفراغ میکرد 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪