2777
2789
عنوان

شیر خشک برای دختر 6 ماهم

105 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.

دختر من فردا 6 ماهش تموم میشه 7 کیلو هستش.

کم کم غذای کمکی هم باید براش شروع کنم.اما چو ن وزنش یه کوچولو کمه میخوام شیرخشکم بدم.به دکترش گفتم گفت بده ولی مگه شیرت کمه گفتم نه دخترم کم میخوره.گفت اگه شیرت خوبه نمیخواد بدی بسته به میل شیرخوار باید باشه شیردهی.

ولی من نگرانشم.میگم شیر خشکم بدم کنار شیر خودم.غذا هم کم کم شروع کنه.فرنی و حریره و سوپ و ...

از بین شما کسی تجربه ای داره؟

ببخشید طول و تفسیرش دادم😁

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه به غذا بیفته وزن میگیره الکی شیر خشکیش نکن

آره خب اینم هست. ولی انقدر فکرم درگیرش شده که حد نداره.

از هفته پیشم بچم سرماخورد انقد لاغر شده که نگو.غصه م گرفته

پسر من ۷ ماهش پرشد۶۹۰۰

زیاد فکرتو درگیر نکن

تازه من از ۵ ماه دارم بهش سوپ ماهیچه و حریره بادوم میدم،شیر خشکیم هست تازه

البته وزن تولدش ۲۱۰۰ بوده الانم رو نموداره ولی جثه بچه ها ژنتیکیه بیشتر

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
شیر خشک نده شیر خودتو بدی بسه فقط غذاهای کمکی مقوی بده شیر خشک کلا دردسر  شیر خسک میدی دیگه شی ...

مامانمم میگه اگه شیر خشک بدی شاید دیگه شیر خودتو نخوره اونوقت خشک میشه پشیمون میشی.چی بگم والا حق باشماست

آره خب اینم هست. ولی انقدر فکرم درگیرش شده که حد نداره. از هفته پیشم بچم سرماخورد انقد لاغر شده که ...

پسر منم اوایل خیلی خوب وزن نمیگرفت منم همیشه تو فکر بودم به غذا که افتاد تپل شد الان ماشاالله هربار میبرم بهداشت میگن کمتر غذا بده نزار چاق بشه😅😅

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
پسر من ۷ ماهش پرشد۶۹۰۰ زیاد فکرتو درگیر نکن تازه من از ۵ ماه دارم بهش سوپ ماهیچه و حریره بادوم مید ...

خدا حفظش کنه. دختر من تپل به دنیا اومد وسط حالا ادا درمیاره واسه خوردن و وزن گرفتن😄

توی شش ماهگی باید دوبرابر وزن تولد باشن.پسر تو پر کرده دوبرابر وزن تولدشو ولی دختر من 400 تا 500 گرم کم داره توی وزنش

پسر منم اوایل خیلی خوب وزن نمیگرفت منم همیشه تو فکر بودم به غذا که افتاد تپل شد الان ماشاالله هربار ...

ای جانم.عزیزدلم.خدا برات نگهش داره. خدا کنه دختر منم همینجوری بشه.وزنش ایده آل بشه من حرص نخورم

ای جانم.عزیزدلم.خدا برات نگهش داره. خدا کنه دختر منم همینجوری بشه.وزنش ایده آل بشه من حرص نخورم

ممنونم مهربون😘😘

ان شاالله میرسه غصه نخور 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
مامانمم میگه اگه شیر خشک بدی شاید دیگه شیر خودتو نخوره اونوقت خشک میشه پشیمون میشی.چی بگم والا حق با ...

۹۰ درصد احتمال بده که شیر خودتو نخوره حوصله داری شب وسط خواب پاشی اب ولرم درست کنی وسایلشو استریل کنی بهش شیر بدی بعدشم همه جا دکترا میگن به بچه شیسه شیر یا پستونک ندین اگه شیرتونو نخورد باقاشق استریل شده بهش شیر بدین و اینکه شی خشک هزینه زیادی هم داره 

برا رشدش اب قلم ، کره ، پای مرغ تو سوپش بریزین 

آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳