2777
2789
حالت خوابیدش خوبه؟ چند ماهگی میشه توش گذاشت؟ و یه چیزیم که شنیدم اینه که جنس پارچش خوب نیست و بچه تو ...

سه تا حالت داره که من با مشابه خارجی مقایسه کردم حالتهاش مثل هم بود حالت خوابش رو باید خود صندلی رو جلوتر بکشی تا بجه توش راحت باشه بعد توقع نداشته باشید حالت خوابش قشنگ بچه حالت خوابیده تو رختخوابش بشه در حدی لم دادنِ مهم اینه که سرش آویزون نشه و کمرش درد نگیره که اینم همون جوریه

در مورد پارچش من تقریبا دو سال پیش گرفتم پارچش خوب بور و عرق نمیکرد این طبیعیه که روز به روز از کیفیت کم میکنن در ضمن خودمونم اگر رو مبل و صندلی طولانی باشیم تو هوای گرم خوب عرق میکنه پشتمون مهم اندازه تعرقِ که بچه اذیت نشه

متاسفانه اینا فقط دور از جونتون توی تصادف کیفیتشون معلوم میشه . اینکه له میشن ، ترک برمیدارن و جدا م ...

حرف شما درسته ولی مثلا اونی که پراید سواره صندلی ۵ میلیونی هم بخره مهم پرایدس که له میشه اونیم که ماشین ۱ میلیاردی سواره صندلی ۳۰۰ تومنی بخره مهم ماشینس که له نمیشه

دیگه به نسبت پول جیب و ماشینمون باید خرید کرد بهتر از تو بغل بودنِ خواهر

تصمیم گیری بین بد و بدتر وگرنه کسی بدش نمیاد از بهترین برندها و محصولات استفاده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف شما درسته ولی مثلا اونی که پراید سواره صندلی ۵ میلیونی هم بخره مهم پرایدس که له میشه اونیم که ما ...

میدونی تصادف هایی هم بوده که بدنه ماشین جمع شده ولی صندلی بچه چون خیلی با کیفیت و امن بوده له نشده و بچه توش پرس نشده ! پس مهمه . اتفاقا اگه کیفیت ماشینمون پایین تره حتماااا لازمه صندلی بچه ایمن تری بگیریم . من دیدم انقد وسایلای گرون اضافی میخرن تو سیسمونی ولی به صندلی ماشین میرسه سهل انگاری میکنند بعضیا . 

خود من اولاش اوضاع مالیم خوب نبود دلیجان خریدم چون بیشتر داخل شهر رفت و امد داشتیم خیلی نگران نبودم . ولی دو سالش که شد واقعا دیدم واجبه و رفتم دوتومنی خریدم براش . 

ولی بازم خرید همون ایرانیش بهتر از نخریدنه . بچه همکار شوهرم سه سالش بود .همین شش ماه پیش تو تصادف از پنجره پرت شد بیرون  و فوت شد چون صندلی نداشت 😔😔😔

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....