2777
2789
عنوان

ازکجابفهمیم جنینمون قلبش داره میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من چون خونمون طبقه دومه مجبورم پله بالا پایین کنم ولی خیییییلی با احتیاط میرم.یوقت طوری نباشه؟

من طبقه چهارمم. فقط ممکنه بیفتی. همین. مراقب باش. اروم برو. من الان رفتم تو پنج

منم دقیقا همین استرس هارو دارم هفته دیگه ان تی دارم  انشالله همه چیزش خوب باشه. 😘

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
انشالله سالهمه.. اونی ک بچه میده... خودش مراقبشه. 

مرسی عزیزم انشالله توکل  به خدا. 😍😍😍

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
چرا ولی میگم اخه با دستگاههای بهداشت ک الان ک اینقدر جنین کوچیکه ک نمیشه صداشو شنید

گلم وقتی دکتر میگه نمیذارم ضرر داره تو پامیشی میری بهداشت که اونا بذارن عجباااااااا 

برای تو فقط این مهم باشه که سالمه 

بعدم دستگاه اونا ضعیفن مثل مطب دکترا 

دکتر من گفت که تا زیر 20 هفته انجام نمیدم چون نمیخوام به شکم فشار بیارم مجبور نیستی که منم چهارماهمه تا الان گوش ندادم چون هم دکتر سونو گفت اون کار برا قلب جنین بده هم دکتر زنان گفت غربالگری دوم ایشالا گوش میدم

پس تو بخاطره یه لحظه گوش دادن خدایی نکرده به بچه ضرر نرسون 

گلم وقتی دکتر میگه نمیذارم ضرر داره تو پامیشی میری بهداشت که اونا بذارن عجباااااااا  برای تو ف ...

درسته عزیزم..اشتباه متوجه شدی من اصن بهداشت هم نرفتم  جواب اون دوستمونا دادم گفتم هفته پایین با اون دستگاهها هم مشخص نیس.همین...حالا جواب اون سوالمو بده ببینم  ک درمورد خوابیدنه