رهاجااااان مدیر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 عنوان ازکجابفهمیم جنینمون قلبش داره میزنه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 49 پست بچها من 9هفتمه همش باخودم میگم چطوری میشه فهمید سالمه و خدااااایی نکرده اتفاقی براش نیفتاده و قلبش داره میزنه.اینم بگم 8هفتگی سونو رفتم وهمه چی خوب بود..ولی تا ان تی ک دوباره باید برم چطور میشه فهمید.علایم هم دارم گرسنگی بیحالی بهم ریختن معده.... 1397/12/23 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaghabanoo عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1189 دکتر من ۹ هفته با دستگاه تو مطبش صدای قلبشو شنید😍 سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
رهاجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 دکتر من ۹ هفته با دستگاه تو مطبش صدای قلبشو شنید😍 من 8هفتگی ک رفتم سونو داخلی انجام داد و گفت همه چیزش خوبه وتشکیل شده ولی صدای قلب بلند نکرد.میگن ضرر داره
shaghabanoo عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1189 من 8هفتگی ک رفتم سونو داخلی انجام داد و گفت همه چیزش خوبه وتشکیل شده ولی صدای قلب بلند نکرد.میگن ضرر ... نگرانینت طبیعیه باید توکل کنی بخدا و فعلا به کسی اعلام نکنی سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
sanabihamta عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 453 خب وقتی نه لکه بینی داری نه هیچی معلومه بچه داره رشد میکنه
رهاجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 خب وقتی نه لکه بینی داری نه هیچی معلومه بچه داره رشد میکنه ن من ندارم لکه بینی ..یعنی وقتی لکه بینی و اینانیست و علایم هم دارم همه چی خوبه؟؟؟
مامانيانوش عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 6690 منم متاسفانه ي سقط داشتم تو نه هفته رشدش متوقف شد با اين ده روز قبلش صداي قلبش هم شنيدمهيچ راهي جز توكل بر خدا نداري
sanabihamta عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 453 من 8هفتگی ک رفتم سونو داخلی انجام داد و گفت همه چیزش خوبه وتشکیل شده ولی صدای قلب بلند نکرد.میگن ضرر ... بله تا 14 هفته ضرر داره بعدش میذارن
رهاجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 خب وقتی نه لکه بینی داری نه هیچی معلومه بچه داره رشد میکنه راستی من چون خونمون طبقه دومه مجبورم پله بالا پایین کنم ولی خیییییلی با احتیاط میرم.یوقت طوری نباشه؟
رهاجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 منم متاسفانه ي سقط داشتم تو نه هفته رشدش متوقف شد با اين ده روز قبلش صداي قلبش هم شنيدم هيچ راهي جز ... مبارک باشه گلم الان چند هفته ای؟منم سقط قبلیم تو 9هفتگی رشدش متوقف شد.شما دکترت علتشو بهت نگفت؟
we عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2204 ن من ندارم لکه بینی ..یعنی وقتی لکه بینی و اینانیست و علایم هم دارم همه چی خوبه؟؟؟ برو بهداشت محلتون. خودتو بهداشتی کن. اونجا هرماه میتونه ضربانشو گوش کنی عشقم
رهاجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 برو بهداشت محلتون. خودتو بهداشتی کن. اونجا هرماه میتونه ضربانشو گوش کنی عشقم جدی؟اخه شنیدم هفته های پایین با این دستگاه های بهداشت نمیشه شنید ضدای قلبو
sanabihamta عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 453 راستی من چون خونمون طبقه دومه مجبورم پله بالا پایین کنم ولی خیییییلی با احتیاط میرم.یوقت طوری نباشه؟ با احتیاط برو منم مجبورم پله برم ولی با احتیاط برو نه هیچی نمیشه فقط ندو پله ها رو
we عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2204 جدی؟اخه شنیدم هفته های پایین با این دستگاه های بهداشت نمیشه شنید ضدای قلبو ماه چندی
رهاجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 724 با احتیاط برو منم مجبورم پله برم ولی با احتیاط برو نه هیچی نمیشه فقط ندو پله ها رو اره خیلی با احتیاط میرم درحدی ک سر هر پله ی دوثانیه صبر میکنم...واسه عید هم نمیرم عید دیدنی