2777
2789

خانما چند هفته پیش سقطداشتم هم بدنم ضعیف شده هم روحی روانی بهم ریخته بودم الان چشمام خیلی گود رفته چه راهکاری میدید خانواده شوهرم دو ماه ندیدنم ممکن بگن چقد گود رفتی میخوام مثل قبل سرحال به نظر بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیز مثل روحیه عالی آدمو سرحال و زیبا نشون نمیده.. اول به روحیت برس اشتهات برمیگرده دو لپی غذا می ...

اره اگه بذارن روحیه داشته باشم 

از امضات معلومه کلا به شادی اعتقاد داری ☺

اره اگه بذارن روحیه داشته باشم  از امضات معلومه کلا به شادی اعتقاد داری ☺

خواهر جان یه کاغذ قلم بردار بنویس با شاد شدن به چی میرسی و با غمگین بودن به چی.. اونوقت متوجه میشی که باید چیکار کنی

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
خواهر جان یه کاغذ قلم بردار بنویس با شاد شدن به چی میرسی و با غمگین بودن به چی.. اونوقت متوجه میشی ک ...

کارایی کردن که ازشون بدم میاد دلم میخواد دعوا کنم و بهشون بگم ولی نمیشه واسه همین از درون حرص میخورم البته چند بار گفتم ولی بیشتر بهشون بدهکار شدم .تنفر دارم ازشون

کارایی کردن که ازشون بدم میاد دلم میخواد دعوا کنم و بهشون بگم ولی نمیشه واسه همین از درون حرص میخورم ...

الان فکر کن این تنفر که تو داری ذره ذره داره تو رو اب میکنه چهرتو بد میکنه و تو فکر راه کار برای زیبا کردن خودت هستی...حالا از اون طرف اونا ذره ایی خبر از تنفر تو نسبت به خودشون ندارن و اگرم داشته باشن براشون اصلا مهم نیست و غرق در زندگی خودشون و اماده کردن خودشون برای عیدن..حالا این وسط کی ضرر کرده؟؟؟

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

من دارم ضرر میکنم ولی دلم میخواد بهشون ثابت کنم  او نا بد هستن .با اون عروسشون میگن میخندن چون پول داره چون به اینا میرسه ما که پول و ماشین نداریم  محل نمیدن وقتی میگم این رفتارتان بده و انسانی نیست میگن تو حساسی و منفی نگر میدونمم عید برنامه  دارم باز