2777
2789
عنوان

حشره کش دیازینون

1890 بازدید | 3 پست

سلام الان خیلی استرس دارم . یعنی طوری ام که زود نگران و هول میشم 

من برای گل تو حیاطمون حشره کش خریدم از اینترنت ، چون شته زده و افتم که باعث خشک شدن و خراب شدن گل و گیاه میشه .

من اصلا از حشره کش ها و سم چیزی نمیدونم الان تو نت در مورد حشره کش دیازینون خوندم همین حشره کشی که خریدم .

میگه این حشره کش خیلی زود جذب میشه و باعث مسمومیت میشه یعنی از راه پوست و دهان و تنفس و... خیلی سریع جذب میشه . من این حشره کش رو همراه با یه برس مو و یه ضد افتاب سفارش دادم بسته که دستم رسید همه ی اینا رو یه جا بسته بندی کرده بودن و سم دیازینون هم از جعبه خودش بیرون اومده بود وقتی به همشون دست زدم دیدم پلاستیکی که دورشونه یه کم چرب و کثیفه حس کردم شاید این سم نشتی داشته ولی  اهمیت ندادم 

کمی بعد مدام سرفه میکردم و یکم حالت شلی و ضعف هم داشتم گفتم شاید مسموم شدم ولی من نمیدونستم امکان مسمومیت بوده اصلا نمیدونستم غیر از خوردن یا تنفس راه دیگه مثل لمس کردن هم باعث مسمومیت میشه هرچند من حساسم و دستمو بعد از لمس بطریش با صابون شستم اما قبلش دستمو به برس مو و ضد افتاب هم زدم پس اونا هم الوده ان . الان هم این سم رو گذاشتم گوشه کنار اتاق نمیدونم باید چیکارش کنم حتی توی اب هم نمیشه ریخت از خیرش که گذشتم . میترسم بهش دست بزنم نمیدونستم انقدر خطرناکه چطور از بین ببرمش ؟؟؟ با ضدافتاب و برس مو چیکار کنم اونا هم الوده ان ممکنه بقیه وسایل هم الوده باشن نمیدونم ممکنه خود به خود اثر سم بره یا نه . اخه خوندم این سم باعث مرگ هم میشه 😣😣😣 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلینیک  های گیاهپزشکی شهرتون یا اداره کشاورزی شهرتون سوال کنید 

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰