2777
2789

Samen:

خونه ای که ما رهن کردیم  دو تا  ساختمون جنوبی   سه طبقه و سه واحدیه که ورودی هاش جداست ولی حیاط مشترکه   یه ساختمون رو به یه مدرسه غیر انتفاعی اجاره دادن سه واحد اینور رو هم من و سرایدار و عروس صاحب خونه میشینیم 

طبقه هم کف رو هم دادن سرایدار . که دو تا بچه داره .و بنده خدا سومیش رو حامله است. خیلی ناخواسته از اول بارداریش خیلی دلدرد میشد به زور رفت درمونگاه. گفتن باید سونو بده که خارج از رحم نباشه 

من طبقه وسطم و دقیقا از طبقه متوسط جامعه 

طبقه سوم هم عروس صاحب خونه امون است که فوق العاده لارج و لاکچریه . دیشب رفته موهاشو که تا سر شونه است رنگ کرده ۱۵۰۰. خرید عید خودشو بچش نزدیک ۱۰ میلیون شده 

به شوهرم میگم تو یه ساختمون چقد اختلاف طبقاتی

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

ببخشید البته عزیزم ولی کسی که پول سونوگرافی نداره و بچه دار میشه علاوه بر فقر مالی فقر فرهنگی هم داره 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بهش كمك كنين بره سونو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببخشید البته عزیزم ولی کسی که پول سونوگرافی نداره و بچه دار میشه علاوه بر فقر مالی فقر فرهنگی هم دار ...

آره بنده خدا 

شوهرش اصلا درکش نمیکنه

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

با همسایه هاتون  در این حد  معاشرت دارید ک در جریان ریز خرج کرد  شون هستید ؟؟🙄🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ب دو دسته تقسیم شدیم

یا دارای دارا...

یا نداره ندار...

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
آره بنده خدا  شوهرش اصلا درکش نمیکنه

بیچاره بچه هایی که تو این شرایط به دنیا میان 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

😔😔😔😔😔😔😔😔

منم دیدم یه عده میرن مزون لباس میخرن میلیون میلیون

یه عده ام مجبورن بگردن تولیدی ارزون پیدا کنن یا از کسی لباس بگیرن بپوشن

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....