2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه کمک

194 بازدید | 38 پست

سلام مامانا . من دخترن 19 ماهشه شروع کردم برای پوشک گرفتنش الان تقریبا دوماهه که هر یه ساعت خودم میبرمش دست شویی ولی خودش نمی گه . یعنی تا میگه جیش دارم روی فرش دستشویی می کنه . کلافه شدم چیکار کنم زودتر یاد بگیره ؟ تازگیا سرش داد میزنم خیلی وقتی شلوارشو خیس می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زود شروع کردی

من که پسررم را گذاشتم تا وقتی دیگه التماس میکرد پوشکم نکنید بلدم برم دستشویی اونوقت دیگه پوشکش نمیکردم تازه اونم با کراهت پذیرفتم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یک ساعت دیره منتظر نشو خودش بگه تند و تند ببرش مخصوصا بعد مایعات خوردن یه ذره اب ولرم به بدنش بزنی جیششو میکنه از شورت اموزشی استفاده کن بهش استرس نره که ترس تو وجودت میمونه 

این نیز بگذرد نگران نباش 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
اخه بهم مین وقتشه و از این حرفا . خودمم دوست دارم زودتر از مای بیبی کردن خلاص بشم  

بچه گناه داره ناراحتی روحی میگیره خودتم داغون میشی وای بچه من ۱۸ماهشه هیچی نمیفهمه چطور یکماه دیگه از پوشک بگیرمش 

هرکی گفته چرت گفته بذار بعد دو سالگی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چرا زود شروع کردی من که پسررم را گذاشتم تا وقتی دیگه التماس میکرد پوشکم نکنید بلدم برم دستشویی اونو ...

یعنی چندوقتش بود؟

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو