2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن پوست رو خراب میکنه خود تخم مرغ رو میگی دیگه؟؟

سفیدہ تخم مرغ رو اینقد ھم میزنم با نصف قاشق مربا خوری شکر ..اینقد سفیدہ تخم مرغو میزنم تا از ظرف بر  نگردہ ۲۰ دقیقہ میذارم یک روز در میون

منم ۲۶سالمه از همون قدیم خط لبخند داشتم جدیدا صبحا ناشتا یه معجون میخورم یه نفر میگه من خوردم خط لبخندم از بین رفته ولی من که یه ماهه میخورم هنوز هست نمیدونم شایدم کمتر شده خودم حالیم نیست!

معجونه اینه ده تا خرما و سه چهارتا گرده با ۱۴تا بادام و۴۰تاموییز و دوسه قاشق کنجد رو از شب قبل خیس میکنم صبحا پوست بادام و خرما رو میکنم و با سه چهار تا لیوان اب و چهار تاموز میکس میکنم چهارتالیوان میده دوتا من نوش جان میکنم و دوتاهمسرم

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد درآخرین روز زندگیت روی زمین آن شخصی که از خودت ساخته ای،شخصی که بتوانی باشی را ملاقات خواهی کرد...

ولی دردسر درست کردنش زیاده واسه من؛

من بیشتر چون خامگیاه خوارم این معجونو درست میکنم تا بدنم قوت بگیره خیلی انرژی داره

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد درآخرین روز زندگیت روی زمین آن شخصی که از خودت ساخته ای،شخصی که بتوانی باشی را ملاقات خواهی کرد...