2777
2789
سلام من مادر دوتا بچه هستم خیلی بی سرو زبونم اصلا تعارف بلد نیستم صفر شاید هم پایینتر وقتی جایی میرم یا کسی میاد نه جواب تعارفا رو بلدم نه خودم چیز جالبی میتونم بگم....یه همسایه داشتیم خدا بیامرزش یه خانم جوون خوش برخورد بود اونقدر وقتی یکی رو میددید گرم میگرفت و تعارفای قشنگ بلد بود که آدم کیف میکرد میدیدش
مثلا رفتیم عیادت مریض توی بیمارستان من رفتم تو سلام کردم و گفتم خدا بد نده همین یه گوشه وایسادم ........ یهنفردیگه اومده کلی حرفای قشنگ زد که نبینمت روتخت بیمارستانو.....خیلی.. اصلا یادم نمیمونه وگرنه تا حالا یاد گرفته بودم
بیاین بگین عیادت مریض میرین ... دیدن زائو میرین .........دیدن زائر ....یا یه عروس یا داماد یا خونوادش چطور تبریک میگین یا توی مراسم ختم چه جمله هایی میگین یا میرین مهمونی چطور تشکر یا خداحافظی میکنین.... خیلی جاهای دیگه هم هست واقعا میمونم چی باید بگم یا جواب تعرفارو هم نمیتونم درست و حسابی بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام و سنگین رفتار کردن بهتر از زبون ریختن و تعارف تیکه پاره کردنه
همه مردم ی نفر که زبون میریزه رو تشخیص میدن
شخصیت خودت رو داشته باش و احترام بذار
اینا بهتر از هر چیزیه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
من اصلا از این کارا بلد نیستم

تازه یه بار رفتم به یکیک که تازه داداشش رو از دست داده بودد تسلیت گفتم تا بغلش کردم بعد از بغل کردنم تو چشام نگاه کرد گفت اخه من میگم چرا تنهایی رفتی چرااااااااااا بعد من خاک به زیر پا داشتم میگفتم ناراحت نباش حالا رفته میاد تو رو هم میبره وااااااااااااااااای خیلی وحشتناک بود هنوز که هنوزه یادم میاد کلی به سوتی خودم میخندم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من از این دس از سوتی ها زیاد میدم مخصوصا وقتی که زیاد حرف میزنم خخخخخخخخخخخ

ولی همیشه به نظرم تحویل گرفتن عروس و داماد بهترین کاره الکی ازشون تعریف کنی دور از جونشون ذوق مرگ میشن خخخخخخ
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم بیا پیش دختر 6 ساله من بهت یاد بده

من و باباش اینقدر جدی هستیم که نگو کلا میونه ای با زبون بازی و تعارف ندارم.
من حتی جلو در باشم با همکارام یه بفرمایید میگم اگه کسی فرمایید همون بار اول که خوب نفرمایید خودم میرمو پشت سرمم نگاه نمی کنم
یا خوردنی بیارم یه بار نگه می دارم جلوش و تعارف. نگرفت می زارم و خلاص.

اما این دختر من

اصلا رو اعصابه از بس زبون می ریزه

دیروز داشتم خونه تمیز می کردم اون داشت با لپ تاپ بازی آنلاین بازی می کرد وسطش میگه: مامان ببخشید که خیلی تو زحمت افتادید!

یا به مادربزرگش میگه ( میهمانه) اگه بزارم برید من دلم بدون شما می گیره!

یا به عموم میگه: چرا میوه نمی خورید مگه دوست ندارید تعارف نکنید تو رو خدا!

یا وقتی از دستش ناراحت میشم: میگه : مامان تو رو خدا ببخشید. باز این شیطون اومد گولم زد من قول می دم قول می دم از ته دل قول می دم ........................وای مخم می ره و منم قبل هر التماسی می گم باشه اشکالی نداره برو