2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

309 بازدید | 6 پست

سلام توروخدا یکی بیاد،جواب بده،من پریودام نا منظم شده یه ماه پریود بودم و بعدشم لکه ببنی،سونو دادم چیز خاصی نبود،الان قرص ضدبارداری میخورم ،پیش چند تا دکتر رفتم،گفتن بعدا یه سونو بده،ولی این دکتر آخریه،معانیه کرده اونم تو پریودی،با قطعیت میگه،پولیپ داری،بیا عمل،من میترسم،مگه میشه تو بهمن نبوده،خیلییییییی میترسم

بعضی از دکترا مریض تشریف دارن.... وقتی سونو هیچی نشون نداده.... نگران نباش.... یا دو سه جا دیگه هم برو سونو کنن ببر یه دکتر دیگه.... احتمالا الکی میخواد شکمتو باز کنه که فقط پول بگیره ازت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میترسم،فقط گریه میکنم،

نترس گلم.... تازه پولیپ که ترس نداره.... من دو تا خاله هام همم داشتن عمل کردن دختر داییمم داشت عمل کرد خیلی عمل اسونیه اتفاقا... نگران نباش ایشالله که هیچی نیست.... ولی محض احتیاط بازم برو سونو... 

نترس گلم.... تازه پولیپ که ترس نداره.... من دو تا خاله هام همم داشتن عمل کردن دختر داییمم داشت عمل ک ...

مرسی عزیزم،از جوابت،توکل به خدا،الان حساس شدم هر چی نشونه میبینم،میگم اونه

خواهش میکنم عزیزم...الکی خودتو نگران نکن.... تو گوگل هم بی خودی سرچ نکن از نظر گوگل هممون سرطان داری ...

والا دیروز رفتم،گفت بعیده داشته باشی،حالا میخوای یه سونو واژینال بده،ولی دلم اروم نشد،مرض دارم سرچ میکنم