2777
2789

سلام. احساس عذاب وجدان دارم.چیزی رو میدونم که اگر نگم در حق کسی اجحاف کردم و اگر بگم شاید بدتر بشه.

دوست شوهرم ۴سال و نیمه تو عقده.یک آقایی ک بچه طلاقه و وضع مالی خوبی نداشته.اینا ۶ماه پیش درصدد طلاق بودن بخاطر اختلاف های فرهنگی و بی محبتی.این آقا توی این مدت ک بفکر طلاق بودن با زنهای دیگه رابطه عاطفی و جنسی داشت. ارث بهش رسید و مغازه زد و کار و بارش داره میگیره خانمش هم این رو فهمید فک کرد با پول همه چیز درست میشه و باهم آشتی کردن.الان یکماه آشتی کردن این آقا۲تا زن صیغه هم داره.اینا قراره ۶ماه دیگه برن زیر یک سقف.هنوز فرزندی ندارن هنوز خرج بخصوصی نکردن واسه مراسم عروسی. هنوز زنش جذاب و جوونه.

خانمش به هیچ وجه نمیدونه و شوهرش خیلی دورویه. من خودم از طریق شوهرم فهمیدم.توروخدا بگید چکار کنم؟

اگر بروی خودم نیارم و بعدا با بچه طلاق گرفتن چی؟ اگر به طریقی از طریق راه دوری نامه ای ناشناسی به خانمه بگم و مقصر طلاق شون من باشم چی؟

من با این خانم دوست تقریبا صمیمی ام ولی به هیچ وجه جرات ندارم واقعیت رو خودم بهش بگم 

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

بگو بهش تورو خدا

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بگم؟ شوهرش بحدی احمقه اگر بفهمه گفتم منو میکشه

بهش بگو ولی بهش بگو  نگو من گفتم....فقط با سند برو اسم زنای صیغه ای یا شمارشون رو بگو

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
مقصر طلاق؟؟ اتفاقا عامل نجاتی. خودت اگه خدای نکرده جاش بودی توقع داشتی بهت بگه یا نگه؟ همونکارو در ح ...

شاید شوهرش درآینده خوب بشه😔شاید با پول های زیادش خوشبختش کنه😞

خودت بهتر از همه میدونی 

من پسر داییمو دیدم با یه دختره اما به هیچ کس نگفتم الان بچه دارن زندگیشونم خوبه 

زنش شرایط طلاق نداشت به نظرم میفهمید به ضررش بود و همینم شد 

به مرده بگید خودشو جمع کنه و رفتارشو درست کنه 

اول دختر بازیشو بکنه بعد بره زن بگیره خب 

اگه دیدید حرف نامربوط زد به زنش بگید 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بهش بگو ولی بهش بگو  نگو من گفتم....فقط با سند برو اسم زنای صیغه ای یا شمارشون رو بگو

اصلاااا ادم قابل اعتمادی نیست

دهن لقه

شاید شوهرش درآینده خوب بشه😔شاید با پول های زیادش خوشبختش کنه😞

شایدم نه. نقدو ول کردی دنبال نسیه؟ حقیقتو بفهمع خودش شایدتصمیم بگیره بمونه. اونش دیگع به خودش مربوطه. میگی بخاطر پولش برگشته پس عاشقشم نیس