2777
2789
عنوان

چی شد اون خونه... آدماش کجان؟

122 بازدید | 17 پست

دلتون این اخرسالی برای کی تنگ شده 

یه خاطره، تکیه کلام، هرچی که باهاش حالتون خوب بود وازش بگین 💕😍

من یهو یاد مادربزرگم افتادم خدارحمتش کنه 

زن سختی کشیده ای بود 

خیلی باجوونا جوربود 

یادم میاد فوتبال خیلی دوست داشت❤️😣😅

همیشه میگفت گل وگیاه برام هدیه بیار 

به هوای اون همیشه دورهم جمع بودیم 

بعدازاون رفت وآمد ها خیلی کم شد

چه برکتی داشت وجودش 

الان بعد 8سال بدجوردلم خواست بشینم پیشش وباهم بگیم وبخندیم

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

منم مادربزرگم😢

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش خاطره داری بگو❤️

خاطرات زیادن ولی خیلی خیلی مهربون بود و دست و دلباز..هروقت می‌رفتیم خونش تو مشتمون پسته بادام می‌ریخت 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خاطرات زیادن ولی خیلی خیلی مهربون بود و دست و دلباز..هروقت می‌رفتیم خونش تو مشتمون پسته بادام می‌ریخ ...

دیدی خونه خودمون همیشه این چیزا بود 

ولی اون یه چیز دیگه بود😍

دیدی خونه خودمون همیشه این چیزا بود  ولی اون یه چیز دیگه بود😍

ارهههههه😔

منم دلم برای برادرم تنگ شده وقتی کوچیک بودیم بازی میکردیم دعوا میکردیم میخندیدیم گریه میکردیم ...........وای 11ساله رفته وبی وفا یادی ازمن نمیکنه رفتنش منو فلج کرد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

اره اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم 

بچه هام داشتن سروصدا وبازی میکردن 

باخودم گفتم 

یه روزی هم اینا بزرگ میشن میرن سر زندگیشون 

وباز ماپدرمادرا تنها میشیم

واز اون شور وشوق خونه فقط خاطره میمونه 

دور ازجون شما یه نامرد اونو کشت و داغش رو گذاشت رو دلمون 

ووووای چه دردناک😭خدارحمتش کنه خیلی سنگینه این داغ

اگه حالت رو بد نمیکنه میشه بگی اون طرف سزاش رسید یانه؟ 

زندگی همینه یه روزی ما بچه بودیم دور هم جمع بودیم میگفتیم میخندیدیم ناراحت میشدیم خوشحال میشدیم سر یه موضوع فکر میکردیم تمام غم دنیاست یا شادی دنیاست یا مشگل ترین مشکل دنیاست استرس های بیخودی شادی های کاذب ولی الان پدر ومادر رفتند دوخواهرام رفتند واز همه بدتر برادرم رفت حالا هم هنوز از رو نرفتیم بایه غوره سردی مون میشه وبا یه کشمش گرمی ولی خبر نداریم دنیا همون دنیای بی وفاست انسانها رهگذر وزندگی ها بی ثبات 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین