2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید غذای جدید و خوشمزه

1574 بازدید | 16 پست

البته من امروز این غذا رو از همکارم یاد گرفتم هم با برنج سرو میشه وهم با نون

ابتدا اسفناج رو با مقداری آب میپزیم بعد که آبش تموم شد مقداری روغن  میریزیم توش و تف میدیم به همراه ادویه دلخواه،بعد عدس و لوبیا سفید و لوبیا قرمز و که از قبل خیس کردیم به اسفناج اضافه و مجدد آب میریزیم تا حبوبات پخته و غذا جا بیفته،در آخر پیاز داغ و آبغوره یا آب لیمو بهش اضافه میکنیم،من خودم در حین پخت پودر لیمو میریزم توش.غذای ساده و خیلی خوشمزه ایه،حتما درست کنید.

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیه مرغ هم خوشمزه ست همون مواد قلیه ماهیه ولی بجای ماهی مرغ سرخ شده میریزی توش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
قلیه مرغ هم خوشمزه ست همون مواد قلیه ماهیه ولی بجای ماهی مرغ سرخ شده میریزی توش

خب کامل بگو

بگو

۴ پنج تا تیکه مرغ با پیاز و نمک وفلفل و زردچوبه و رب گوجه اب پز کنید بعد ک سرد شد ریش ریش کنید .آب مرغ هم جدا کنید .بعدش با کمی روعن حدودا ۱۵ تا الوبخارا ک ازقبل خیس کردید تفت بدید زرشک هم ی لیوان تفت بدید با پیاز رنده شده  پیاز کاملا سرخ بشه تفت بدید آلوها رو کملا با قاشق له کنید بعدم ک یکم سرخ شد مرغهای ریش شده رو بریزید ی تفت بدی با آب مرغو اضافه کنید آب مزغ نباید زیاد باشه ک بد میشه ب اندازه دوتا سه تا لیوان پر نباید زیاد آبکی شه اگه زعفرون هم دارید دوقاشق بریزید بعدم یکم نمک ک فلفل واب لیمو بزنید آب لیموش یکم بیشتر باشه ۵ دقیقه رو گاز باشه بهد خاموش کنید خیلی خوشمزس 

پیاز و سرخ میکنیم و یه بوته یا 7 8 تا حبه سیر رنده شده و نمک و ادویه رو هم اضاف میکنیم و یه هم میزنیم و سبزی سرخ شده میریزیم توش من سبزی قورمه میریزم سبزی قلیه ندارم بعد تمر هندی یا رب آلوچه میزنیم که ترش بشه و آب میریزیم مرغم سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم میذاریم پخته بشه و جا بیفته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
۴ پنج تا تیکه مرغ با پیاز و نمک وفلفل و زردچوبه و رب گوجه اب پز کنید بعد ک سرد شد ریش ریش کنید .آب م ...

به به زرشک و آلو بخارا